Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3191 > Cotidian Nr. 3191 de joi, 22 ianuarie 2009  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 18

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Cotidian  

Incendiu de la coșul de fum

Acoperișul unei locuințe din satul Clondiru, comuna Ulmeni, a fost cuprins de flăcări din cauza coșului de fum neprotejat termic. Pericolul a fost stins în mai puțin de 20 de minute de către forțele din Cadrul Detașamentului de Pompieri Buzău cu atît mai mult cu cît exista pericolul extinderii incendiului la întreaga casă. 
(R.B.)


Șofer fără permis
În noaptea de 20 spre 21 ianuarie, în jurul ora 23.30, un agent din cadrul postului de Poliție Rîmnicelu a oprit pe DN 22 pe [...]


 

Se impune înlocuirea

Conductă plină de fisuri

Traficul pe DN2 E85, la intrarea în Rîmnicu Sărat, a fost dat peste cap din cauza unei țevi de apă spartă


Traficul autoturismelor pe DN2 E85 pe raza municipiului Rîmnicu Sărat va fi restabilit în cursul zilei de azi. Constatările salariaților societății Acvaterm SA după săpăturile făcute sînt inimaginabile. Toată instalația din zonă este deteriorată și trebuie înlocuită. 
Deși conducta deteriorată din zonă era sursa unor pierderi însemnate de apă, după ce au făcut săpături și au ajuns la ea, salariații societății Acvaterm au constatat că este atît de deteriorată încît să necesite înlocuirea [...]


 

Patronii au cotizat cu 26 de miliarde la Garda Financiară

Evaziune și amenzi pe bandă rulantă

Patronii au cotizat cu 26 de miliarde la Garda Financiară

Delapidările în 2008 au însumat la Buzău nu mai puțin de 343 de miliarde de lei


Garda Financiară a contribuit la bugetul de stat cu peste 28 de miliarde de lei vechi, sumă strînsă pe parcursul anului trecut din sancțiuni contravenționale, mărfuri confiscate și bani recuperați ca urmare a sustragerii unor agenți economici de la plata taxelor și impozitelor. Comisarul-șef al Gărzii Financiare, Cristi Voicu, este de părere că anul care abia a trecut a fost mai bogat din punct de vedere atît al acțiunilor desfășurate, cît și al rezultatelor obținute de pe urma lor.


 

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU