Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 2714 > Cotidian Nr. 2714 de vineri, 22 iunie 2007  
 

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Cotidian  

Vardiștii pe dig

Polițiștii comunitari au efectuat controale pe digul din apropierea podului de la Mărăcineni. 3 persoane au fost prinse la fața locului cînd depozitau moloz și reziduri menajere pe marginea digului. Amenzile în cele trei cazuri s-au ridicat în jurul sumei de 120 de lei.

[...]

 

Finanțare la Catedrală

Din cele 6 miliarde de lei alocate din bugetul local al municipiului Buzău cultelor religioase, Catedrala "Sf. Sava" a primit 3,39 miliarde de lei. Autoritățile locale speră ca anul viitor, împreună cu banii care se vor aloca, lucrările la Catedrală să se finalizeze.

[...]

 

Închirierea, o afacere prosperă și în Buzău

Închirierea locuințelor continuă să rămînă o sursă de venit importantă pentru unii și o adevărată afacere pentru alții. Fie că deții una, două sau mai multe proprietăți, închirierea lor, mai ales la prețurile actuale, aduce bani frumoși.

Închiriezi și cîștigi
Cei care au dispus de bani și au investit în imobiliare, acum au un venit considerabil. Cum la ora actuală nu există chirie mai mică de 150 de euro, uneori poate ajunge și la 300 de euro, cîștigurile obținute așadar nu sînt de [...]


 

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU