Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 2659 > Cotidian Nr. 2659 de luni, 16 aprilie 2007  
 

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Cotidian

E vremea să avem unde cheltui banii


Alt hipermarket în spate la Contactoare

KIZ Project a cumpărat o hală cu 560.000 euro pe care o demolează

Compania Plus Discount va deschide peste o jumătate de an un supermarket "Plus Universal" în municipiul Buzău, pe terenul din spatele întreprinderii "Contactoare". La sfîrşitul anului trecut, firma "KIZ Project" din Germania a cumpărat fosta hală deutilaje cu terenul aferent de la SC Contactoare SA, în schimbul sumei de 560.000 euro, pentru a ridica aici un spaţiu comercial de proporţii, care va fi închiriat Companiei Plus Discount
pe o perioadă de 35 de ani.

Tranzacţia a avut loc în decembrie 2006

Directorul de producţie de la SC "Contactoare" S.A., Nicolae Maxim a confirmat tranzac­ţia şi a ţinut să sublinieze că aceasta a fost posibilă după ce a fost restricţionată activitatea societăţii: "Acest spaţiu a fost destinat unei secţii de uzinat şi montat utilaje specifice industriei electrotehnice. Prin restrîngerea acti­vităţii societăţii, acest spaţiu a rămas disponibil şi a fost vîndut în decembrie 2006. În această lună a început demolarea, urmînd ca pe acest spaţiu să se construiască un supermarket al lanţului de magazine Plus Discount". Suprafaţa totală a terenului este de 4.523 de metri pătraţi, preţul de vînzare al metrului pătrat fiind de 125 de euro. Demolarea halei s-a făcut pe cheltuiala Companiei Plus Discount.

Va fi un supermarket de cartier

Gaube Victor Henric, reprezentantul firmei  "KIZ Pro­ject", ne-a declarat că supermarketul de la Buzău va avea dimensiunile mai modeste, fiind un supermarket de cartier: "Va fi gata  peste aproximativ 6 luni, este un proiect de 1.480 de metri pătraţi cu 84 de parcări. Investitorul este firma KIZ, care va închiria supermarketul firmei Plus Discount, a treia  ca marcă de supermaketuri din Germania". Aceeaşi sursă a mai precizat că firma KIZ are un contract semnat cu Compania Plus Discount pentru a dezvolta în acest an supermarketuri "Universal Plus" în 12 oraşe ale ţării.     
(F.A.P., G.S.)

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU