Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 5758 > Cotidian Nr. 5758 de vineri, 5 octombrie 2018  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 34

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Cotidian

Mihai Neșu, despre referendumul pentru familie

Mihai Neșu, despre referendumul pentru familie
 

Mihai Neșu are acum 35 de ani și este încă în scaun cu rotile după ce, pe 10 mai 2011, și-a fracturat coloana cervicală, la un antrenament.

Fostul fotbalist a făcut o afirmație incredibilă, înaintea referendumului pentru familie: "În Grecia, s-a aprobat căsătoria persoanelor de același gen și după puțin timp a picat la ei un incendiu imens".

"Omul e singura ființă de pe pământ care, prin ceea ce face, riscă să-și producă singur dispariția. Deși e singura ființă capabilă să judece. Au fost strânse semnături de la trei mili­oane de români pentru referendum, e o șansă mare să rămânem pe drumul cel bun. Dacă nu se revi­zu­iește legea asta și rămâne așa vagă, o să ajungem să vrem să ne căsătorim cu televizorul, cu mașina de spălat, cu alte alea și alți ăia. Doamne, ferește!

E lăsat de Dumnezeu ca un bărbat să se căsătorească cu o femeie. Altfel, apar repercusiuni și se alege praful. Și de noi, și de ei, fiindcă noi, oamenii, suntem legați unii de alții. Dragostea lăsată de Dumnezeu nu e cea a celor ce susțin promovarea homosexualității, a schimbărilor de gen. Sau să-ți fie luat copilul de acasă, cum s-a întâmplat în Canada, fiindcă fiind băiat i-ai spus că e băiat și nu l-ai lăsat să aleagă el ce este. Niște enormități.

În Evanghelie au mai fost lucruri ce au depășit măsura și mila lui Dumnezeu și s-au sfârșit foarte tragic. Uite în prezent. În Grecia, s-a aprobat căsătoria persoanelor de același gen și după puțin timp a picat la ei un incendiu imens. OK, anual la greci sunt incendii, dar n-au fost atât de puternice. Nu e de joacă! Tot ce nu e de la Dumnezeu moare! Nu poți să-ți faci poftele la infinit", a explicat Mihai Neșu pentru Libertatea.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU