Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 5528 > Cotidian Nr. 5528 de vineri, 8 septembrie 2017  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 33

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Cotidian

Noi angajări la Spitalul Județean

articol de: (L.M.)

Spitalul Județean de Urgență Buzău face din nou angajări. De data aceasta, cea mai mare unitate spitalicească din județ caută asistenți medicali și infirmiere însă și contabili și economiști.

12  posturi sînt scoase la concurs pentru personalul auxiliar al Unității de Primire Urgențe. Astfel, spitalul are nevoie de patru asistenți medicali principali, de șase asistenți medicali debutanți dar și de două infirmiere debutante. De asemenea, se caută un asistent medical principal care să lucreze la Serviciul de Medicină Legală al spitalului. Dosarele în vederea susținerii concursului pot fi depuse pînă pe 18 septembrie. Concursurile vor avea loc etapizat pînă pe 26 septembrie, în timp ce interviurile la care vor participa doar cei care au promovat testarea scrisă vor fi susținute la începutul lunii viitoare.

Tot în această perioadă, Spitalul Județean a scos la concurs patru posturi de contabil, de economist, de șef serviciu management al calității serviciilor medicale și de șef serviciu statistică medicală și informatică. Concursul pentru aceste posturi va avea loc pe 21 luna aceasta. Înscrierile se fac la Serviciul Resurse Umane al unității medicale.  Spitalul Județean Buzău se confruntă dintotdeauna cu un deficit de personal. Pentru a acoperi lipsa oamenilor de pe secții, conducerea unității medicale a tot organizat concursuri de angajare, însă niciodată posturile libere nu au fost ocupate integral, astfel încăt spitalul să nu mai ducă lipsă de infirmieri, asistenți ori medici. 

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU