Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 5039 > Cotidian Nr. 5039 de vineri, 11 septembrie 2015  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 20





Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro




Cotidian

A primit autorizație


Ionela Voicu, protest în fața Ministerului Educației

Învățătoarea își manifestă dezaprobarea pentru modul în care a decurs examenul pentru postul de inspector școlar general la care a participat

articol de: Alexandra Dinu
Ionela Voicu, protest în fața Ministerului Educației
 

Învățătoarea Ionela Voicu, eliminată de două ori din examenul pentru șefia Inspectoratului Școlar Județean, susținută de un grup de părinți, a primit aprobare pentru a protesta în fața Ministerului Educației. Autorizația a fost solicitată de cîțiva părinți din județul Buzău nemulțumiți de evoluția celor două concursuri organizate pentru postul de inpector școlar general. "Protestul se va desfăura la sediul Ministerului Educaiei, astăzi, între  orele 11 și 12. Organizatorii și participanții, doresc să semnaleze neregulile din timpul concursului de inspector școlar general, situația deosebită de la Buzău, unde  un candidat care a picat concursul a rămas pe funcție și situația în general  a învățămîntului buzoian. Cum îi explici unui elev la clasă că dacă nu a învățat are aceleași șanse ca unul care a învățat ?" a declarat Ionela Voicu.

"O chestiune de principiu"

Aceasta este dilema învățătoarei dar și a părinților care participă la protest. "Părinții sînt nemulumii pentru că nu le mai pot spune copiilor lor că dacă ai carte ai parte, învață și vei primi ce meriți! E o chestie de principiu, participă doi oameni la un concurs, unul a luat 6, altul 9; rămîne pe funcție cel care a luat 6" a mai spus Ionela Voicu.

Picată la proba interviului

Reamintim, Ionela Voicu s-a înscris de două ori la concursul organizat pentru ocuparea postului de inspector școlar general la Buzău. De fiecare dată a fost singura care a obținut punctaje de trecere la primele două probe, cea scrisă și cea a CV-ului, dar a picat ultima probă cea a interviului. În aceste condiții inspectoratul nu are șef cu acte în regulă, fiindu-i prelungită delegația Getei Burducea în fruntea învățămîntului buzoian.

 

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU