Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 4951 > Cotidian Nr. 4951 de luni, 11 mai 2015  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Cotidian

Intră în linie dreaptă


Încep înscrierile la Titularizare

Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 19 mai

articol de: Mirela DUMITRU


Absolvenții de studii superioare și cadrele didactice cu vechime care rîvnesc un post la catedră se vor putea înscrie începînd de luni la examenul de Titularizare.   
Înregistrarea cererilor pentru participarea la examenul de Titularizare din 2015 este programată în perioada 11-19 mai. La nivelul județului Buzău au fost stabilite două centre de examen, una la Liceul Pedagogic "Spiru Haret" unde își vor depune dosarele candidații la specializările Învățător și Educatoare, iar cel de-al doilea centru, pentru celelalte discipline este stabilit la Colegiul Economic.

Posturi scoase la concurs

La concursul din acest an, la nivelul județului Buzău au fost scoase 115 posturi cu viabilitate de cel puțin 4 ani care vor fi ocupate de candidații a căror medie atît la proba scrisă cît și la inspecția la clasă va fi peste 7, alte 230 de posturi cu viabilitate sub 4 ani dar și 614 posturi incomplete. Cele mai multe posturi pentru titulari scoase la concurs, 20,  au fost la disciplinele Educație fizică respectiv 16 pentru Învățători și 11 pentru Muzică instrumentală.

Etapele examenului

Potrivit calendarului examenului de Titularizare, între 19-21 mai vor fi verificate și avizate dosarele de înscriere, iar între 22-25 mai (9-13iulie pentru absolvenții promoției 2015) vor fi validate dosarele de înscriere.
Graficul privind susți­nerea probelor practice și a inspecțiilor sepicale la clasă va fi afișat la centrele de înscriere pe 26 mai urmînd ca în perioada 27 mai -26 iunie să fie susținute lecțiile deschise. Susținerea probei scrise este programată pe 15 iulie, iar afișarea rezultatelor va avea loc pe 20 iulie. Candidații nemulțumiți de notele obținute vor putea depune contestații pe 20-21 iulie, iar afișarea rezultatelor finale va avea loc pe 24 iulie.  Repartizarea candidaților cu media de minimum 7 la concursul din sesiunea 2015, pe posturi vacante publicate pentru angajare cu contract individual de muncă pe perioadă nedeterminată, în ordinea descrescătoare a mediilor de repartizare este programată pe 27-28 iulie 2015.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU