Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 4871 > Cotidian Nr. 4871 de miercuri, 14 ianuarie 2015  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Cotidian

Zilele acestea,


Spitalul Județean organizează concursuri de angajare

Luni a fost organizat examenul pentru asistenți medicali

articol de: Mirela DUMITRU
Concursurile de angajare de la Spitalul Județean de Urgență Buzău sînt în plină desfășurare zilele acestea. După ce luni a avut loc primul examen la care au participat asistenții medicali atît cei debutanți cît și cei cu ștate vechi, astăzi a venit rîndul infirmierelor și îngrijitoare să susțină concursul. La examenul de luni din cei 52 de candidați ale căror dosare au fost admise au fost admiși numai 10 candidați pe cele 6 posturi vacante. 

Concurență mare 

Luni a avut loc primul concurs organizat de Spitalul Județean Buzău pentru ocuparea unui post de asistent medical debutant la Secția Oncologie și a altor 5 posturi de asistenți me­di­cali pe secțiile Ortopedie și traumatologie, ORL, Bloc operator, Laborator radiologie și Compartiment internări. La examen s-au înscris 32 de candidați pentru postul de asistent medical debutant, 27 s-au prezentat la examen, 5 au absentat, numai 4 fiind declarați admiși după această probă.
La asistenți medicali, pe 5 posturi s-au înscris 20 de persoane, 17 au fost prezenți iar 3 au absentat. La finalul probei, numai 6 candidați au fost declarați admiși. Pentru a fi declarați admiși, candidații trebuiau să obțină minim 50 de puncte urmînd ca cea de-a doua probă de examen, interviul să fie susținut joi la ora 10 la Spitalul Județean.

Alte examene

Concursul pentru ocuparea posturilor vacante de infirmieră debutantă, infirmieră și îngrjitoare, se va desfășura la Spitalul Judetean de Urgenta Buzau, în sala de ședințe începînd cu ora 10. Accesul candidaților în săli va fi permis pînă la ora 9.30 pe baza cărții de identitate. Au fost vacantate 2 posturi de infirmieră debutantă la Compartimentul Nefrologie și Secția Oncologie Medicală, 3 posturi de infirmieră la Secția Ortopedie și traumatologie, Secția ATI și Secția Medicină internă și 2 locuri de îngrijitoare la Sterilizare spital și Secția Ortopedie și traumatologie. Joi, tot în sala de ­șe­din­țe a Spitalului Județean va fi susținut examenul pentru posturile de muncitori.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU