Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 4775 > Cotidian Nr. 4775 de luni, 25 august 2014  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Cotidian

Accident cu doi morți, în curba blestemată de pe Șoseaua de Centură

articol de: Florin ZAFIU
Accident cu doi morți, în curba blestemată de pe Șoseaua de Centură
 
Cel mai negru punct de pe Șoseaua de Centură a municipiului Buzău se dovedește a  fi curba aflată pe tronsonul dintre Dedeman și Fabrica de Bere. Acolo și-au găsit sfîrșitul, ieri dimineață, alte două persoane care tranzitau județul Buzău. Victimele se aflau într-o Dacie Solenza care a intrat cu viteză în curba respectivă, în condițiile în care șoseaua era acoperită cu apă rezultată în urma ploii. Mașina a intrat în derapaj și nu a mai putut fi stăpînită de șofer, un bucureștean în vîrstă de 54 de ani. Autoturismul a intrat pe sensul opus de mers unde a lovit cu partea laterală un Audi înmatriculat în Buzău. Impactul a fost devastator pentru ocupanții Daciei Solenza. Șoferul și o tînără din autotu­rism au murit, trupurile lor fiind scoase de un echipaj de descarcerare. În același timp, celelalte două femei aflate în autotusim au fost grav rănite și au ajuns la Spialul Județean în stare critică. Șoferul autotu­rismului Audi a scăpat nevătămat in accident.

Numeroase cruci, mărturie a tragediilor

Acul kilometrajului Daciei Solenza s-a oprit la viteza de 130 km/h, însă polițiștii cred că această valoare nu a fost atinsă în realitate, dată fiind vechimea și starea mașinii. Cel mai probabil acul s-a fixat la această viteză în urma șocului din timpul impactului. În aceeași curbă și-a pierdut viața Laurențiu Păun, ca­me­ramanul unei televizi­uni locale, surprins de o mașină scăpată de sub control, exact cînd ope­ratorul Tv filma un accident.  De altfel, în zonă sînt numeroase cruci, mărturie a tragediilor produse în curba considerată blestemată de șoferi.

 

COMENTARII

CheGheVaRa:
Blestemul consta in faptul ca administratorul drumului nu face nimic
Cand intr-o zona a unui drum se produc accidente repetate vina o au nu numai conducatorii auto ci si administratorul drumului pentru ca nu l-a amenajat in asa fel incat sa asigure o siguranta sporita.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU