Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 4586 > Cotidian Nr. 4586 de vineri, 15 noiembrie 2013  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Cotidian

Tehnologie modernă la Compania de Apă


Factura la apă, plătită printr-un singur click

Noul sistem va permite plata facturilor de acasă

articol de: Florin ZAFIU
Începînd din această lună, plata facturii pentru apa potabilă consumată se poate efectua doar printr-un simplu click. Compania de Apă Buzău pune la dispoziția clienților săi un web-site prin intermediul căruia pot vizualiza istoricul facturilor, al consumurilor, avînd posibilitatea, totodată, să sesiseze atunci cînd sînt nemulțumiți de serviciile pentru care plătesc. Reprezentanții companiei spun că implementarea noului site reprezintă un pas enorm spre îmbunătățirea relației furnizor – consummator. Construcția platformei web a fost realizată de către aceeași firmă care s-a ocupat de site-ul Apa Nova, furnizorul de apă din Capitală. S-a terminat cu coada la ghișeul de plăți al Companiei de Apă. De acum buzoienii își pot plăti facturile de acasă. Nu trebuie decît să își creeze un cont pe noul site al furnizorului. Reprezentanții companiei au declarat joi că noul site a fost realizat în beneficiul consumatorilor, un instrument electronic menit să le ușureze accesul la informații. WWW.CABUZAU.RO este noua pagină de internet construită pe o platformă care permite buzoienilor să realizeze o sumedenie de operațiuni la care pînă în prezent nici nu visau. "Se poate transmite on-line noul index de consum, istoricul atît de consum  cît și financiar, situația onsumului pe bloc astfel încît fiecare își poate verifica cît a consumat, ce a consumat și poate identifica pierderile", a afirmat Marius Dosinescu, implementator soluție web. 

Platformă testată timp de o lună

Mai exact buzoienii sînt invitați pe pagina web să își creeze un cont. După introducerea datelor personale utilizatorii își pot declara consumurile de apă, pot vizualiza un istoric al indexurilor de consum, a pierderilor, putînd achita ulterior factura. Reprezentanții companiei merg mai departe și promit că buzoienii ar putea să își plătească facturile inclusiv de pe un telefon mobil. Noua platformă de internet se va afla pentru o lună în testare, urmînd ca asociațiile de proprietari să fie puse la punct cu noutățile în cel mai scurt timp. Va fi un instrument care va da posibilitatea clienților să își rezolve problemele dintr-un fotoliu, inclusiv nemulțumirile legate de serviciile de care beneficiază. "Mie, personal, credeți-mă că mă consum cînd aud și cînd sosesc sesizări, ne-ați furat, ticăloșilor, probabil toată lumea e supărată nu spun că sîntem perfecți. Îmi doresc toate instrumentele posibile și să profităm de acest internet, de aceste facilități pentru ca acești clienți să fie cît mai puțin stresați de drumuri, de oamenii care poate nu răspund așa cum ar trebui și îmi cer scuze", a declarat Ionel Tescaru, director Compania de Apă Buzău.

Semnătură electronică pentru a încheia contracte

Pentru crearea noului site s-au cheltuit peste 47.000 de lei din care 30.000 proveniți din fonduri europene. Reprezentanții Companiei de Apă merg mai departe și își propun ca pe viitor prin intermediul platformei de internet și a semnăturii electronice să se poată încheia inclusiv contracte.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU