Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3873 > Cotidian Nr. 3873 de vineri, 15 aprilie 2011  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Cotidian

Sute de "coșciuge" scoase de pe șosea de polițiști


Rămas fără permis cînd mergea cu rabla la Remat

Șoferul a fost sancționat pentru defecțiuni tehnice

articol de: (F.Z.)
Rămas fără permis cînd mergea cu rabla la Remat
 
Un cetățean a rămas fără permis și a fost totodată amendat de către polițiștii rutieri chiar în momentul în care își ducea autoturismul la Remat. Șoferul a fost sancționat pentru defecțiunile tehnice pe care polițiștii și angajații RAR le-au constatat în timp ce efectuau un control tematic.       

Două filtre

Poliția Rutieră în colaborare cu RAR au desfășurat ieri o acțiune în vederea scoaterii din trafic a autoturismelor care prezintă defecțiuni tehnice și care pot pune în pericol viața participanților la trafic. Au fost constituite două filtre, unul în municipiul Buzău, în zona Crîng și altul la ieșire din oraș pe DN10, loc unde se înregistrează un aflux de șoferi. Chiar de la începutul raziei, polițiștii buzoieni au tras pe dreapta conducătorul auto al unei Dacii pentru a-i supune autoturismul la testele RAR. În urma verificărilor s-a descoperit că mașina avea grave defecțiuni la sistemul de frînare și direcție dar și altele care ar fi reprezentat un real pericol în trafic.

... și controale tematice

În momentul în care polițiștii au întrebat șoferul de ce rula cu un astfel de autoturism și în ce direcție mergea, buzoianul a răs­puns că nu dorea decît să meargă la Remat pentru a o preda în schimbul unui tichet valoric, deoarece mașina într-adevăr nu mai putea fi condusă pe drumurile publice. Ales fără permis și cu amendă, șoferul a fost nevoit să sune la o firmă specializată pentru a-i ridica Dacia și a o duce la fiare vechi. Peste 600 de autovehicule care circulau cu defecțiuni tehnice care ar fi putut pune în pericol siguranța circulației rutiere, au fost oprite și scose din circulație de către polițiștii rutieri, în primul trimestru al acestui an. În ceea ce privește controlul stării tehnice a autovehiculelor, polițiștii rutieri au organizat, în colaborare cu Registrul Auto Român, 9 acțiuni și 24 de controale tematice. 

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU