Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3822 > Cotidian Nr. 3822 de marti, 15 februarie 2011  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Cotidian

Mister nedezlegat


Un Audi zace în apele înghețate ale lacului de acumulare Siriu

Cum a ajuns acolo este încă un mister

articol de: (C.R.)
 Un Audi zace în apele înghețate ale lacului de acumulare Siriu
 
Un localnic din comuna buzoiană Siriu a făcut ieri o descoperire care a pus pe jar autoritățile. O mașină a fost zărită ieri dimineață în apele înghețate ale lacului de acumulare, la cîteva sute de metri de viaductul Stînca Teherău. Polițiștii, împreună cu angajații unei societăți din comună s-au străduit ieri cîteva ore să scoată autoturismul din lac, dar tentativele au fost sistate din cauza întunericului.

Corzile de tractare s-au rupt de două ori

Localnicul a anunțat că a zărit mașina în lacul înghețat ieri, în jurul orei 11. Imediat, la fața locului s-a deplasat o echipă de criminaliști și polițiști care au coborît pe marginea lacului, în căutarea unor eventuale victime. Totodată, s-au făcut măsurători și planuri pentru scoaterea autoturismului din apele înghețate. Polițiștii au stabilit că la bordul autoturismului marca Audi nu se afla nimeni, dar împrejurările în care mașina a ajuns în lac nu au fost încă deslușite. Împreună cu angajații unei societăți care le-a pus la dispoziție un taf, polițiștii au încercat să scoată mașina din lac. Numai că zona este extrem de greu accesibilă, iar intervenția s-a dovedit a fi dificilă și fără rezultate. Astfel, taful nu a putut ajunge pe malul lacului, ci a fost amplasat pe șosea, la o înălțime de circa două sute de metri de lac. Corzile prinse de taf au fost coborîte prin prăpastie la mașina scufundată. Un localnic a prins corzile de mașină, în speranța ca taful va reuși s-o scoată la suprafață. Corzile s-au rupt însă de două ori, iar acțiunile pentru recuperarea autovehiculului au fost sistate odată cu lăsarea întunericului.  

Acoperită de gheață

Unul dintre localnicii care a participat la acțiunea de recuperare a mașinii spune că autoturismul nu are numere de înmatriculare. Localnicii spun că autovehiculul se află de multă vreme în lac, pentru că este acoperit de gheață astfel că marca a fost recunoscută după seria caroseriei. Oamenii sînt de părere că mașina a fost aruncată în lac și că la volan nu se afla nimeni. Polițiștii au evitat să lanseze vreo ipoteză, iar cercetările vor continua și astăzi. Acțiunea de recuperare a autoturismului va fi reluată, iar oamenii legii vor stabili cu exactitate cum a ajuns autotu­rismul în lac. 

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU