Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3804 > Cotidian Nr. 3804 de luni, 24 ianuarie 2011  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Cotidian

Cartierele mărginașe din Rîmnic au prioritate la deszăpezit!


Rîmnicenii sînt obligați să-și curețe trotuarele

Cei care nu respectă recomandările riscă amenzi usturătoare

articol de: (M.L.S.)
Zăpada adusă de viscol în cartierele de la marginea Rîmnicului crează probleme serioase conducerii, salariaților Administrației Domeniului Public Rîmnicu Sărat și locuitorilor. Agenții economici și locuitorii municipiului sînt obligați să-și curețe trotuarele de zăpadă.    

Listă de priorități

Zilele trecute, ca și iarna trecută, cele mai mari probleme produse de zăpadă au fost înregistrate la Rîmnic în cartierele mărginașe Slam Rîmnic, Anghel Saligny și Alecu Bagdad. Cum anul trecut s-au confruntat cu aceeași problemă, cartierele au fost trecute pe o listă cu priorități la deszăpezit. De sîmbătă dimineață salariații Administrației Domeniului Public au intervenit, în primă fază în cartierele cu probleme, cele mărginașe, nou-înființate, unde viscolul a făcut ravagii. Prioritate la deszăpezit au avut și străzile din preajma Spitalului Municipal, a Secției de Boli Contagioase, a Cantinei de Ajutor Social și a instituțiilor de învățămînt. Conform spuselor directorului ADP, toate străzile au fost deszăpezite. 6 utilaje de deszăpezit au acționat continuu de sîmbătă dimineață pe arterele din municipiu.

Recomandări de la A.D.P.

Deszăpezirea nu a fost tocmai floare la ureche avînd în vedere că, pe lîngă viscol, probleme au creat și locuitorii, care, după ce treceau utilajele de deszăpezit, aruncau zăpada din curte direct în drum. O altă problemă care a îngreunat deszăpezirea la Rîmnic a fost parcarea necorespunzătoare a autoturismelor. Directorul A.D.P., Aristotel Manolescu, recomandă: "Recomandabil ar fi ca cei care au magazine în zona centrală sau în orice zonă a orașului să-și deszăpezească trotuarele din fața magazinului; să facă zăpada grămadă și eventual, dacă avem posibilitatea, dacă avem timp, o cărăm noi de-acolo" Rîmnicenii care nu respectă recomandările riscă amenzi usturătoare.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU