Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3704 > Cotidian Nr. 3704 de vineri, 24 septembrie 2010  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Cotidian

Mărioara Giugula rupe tăcerea


Fosta șefă de la buzău denunță mafia din A.C.R.

Ea a fost demisă după discuții aprinse cu conducerea centrală

articol de: (C.R.)
 Fosta șefă de la buzău denunță mafia din A.C.R.
 
Mărioara Giugula, directorul A.C.R., recent destituită din funcție, lansează acuzații grave la adresa directorului general al A.C.R. România, Constantin Niculescu. Giugula îl acuză că a dat-o afară pentru că a refuzat să tacă în legătură cu afacerile pe care acesta le-a dezvoltat în interes personal în spatele A.C.R.

S-a pus lacătul pe ușă

Mărioara Giugula spune, de altfel, că a existat în ultima vreme o politică de epurare a directorilor de filiale care s-au dovedit incomozi. Giugula mai spune că are suficiente dovezi privind fraudarea bugetelor A.C.R. și folosirea cotizațiilor de la membri în interesul personal al conducerii Automobil Club Român. Este și motivul pentru care cere implicarea unor instituții ale statului în demararea unui control financiar. Fosta directoare a A.C.R. Buzău a fost demisă miercuri, după o serie de discuții tensionate cu conducerea centrală a A.C.R. După ce a fost înștiințată cu privire la desfacerea contractului de muncă, fosta directoare nu a mai avut acces în sediul filialei. Ieri, pe ușa sediului era afișat un carton pe care scria "Inventar", iar ușile erau încuiate. Mărioara Giugula a condus în ultimii ani și filialele din Ialomița și Vrancea ale A.C.R. De altfel, ea se află la conducerea filialei din Buzău de 11 ani și intenționează să conteste demiterea în Justiție.

Decizia va fi contestată în instanță

Proaspăt destituită, Mărioara Giugula spune că va face toate eforturile pentru a demonstra că demiterea s-a făcut abuziv. În plus, fosta directoare spune că, în ultima vreme, activitatea A.C.R. Buzău s-a limitat la numai cîteva servicii. "Condițiile de lucru au devenit foarte grele pentru că au rămas angajați puțini și extrem de prost plătiți. În plus, membrii organizației nu mai pot beneficia de servicii de calitate, pentru că serviciul de asistență e ca și inexistent, inspecții tehnice periodice nu se mai pot face, iar banii din contribuții merg la directorul Niculescu, nu rămîn în filiale. Consider că demiterea mea s-a făcut în mod abuziv și voi face tot ce îmi stă în putință pentru a demonstra acest lucru", ne-a declarat Mărioara Giugula. 

 

COMENTARII

bicu:
acum ţipă !
Spatele la muncă nu la criticat, până acum ridicai conducerea în slăvi, se vedea clar că stăteai bine la căldură, dar nu ai priceput nici azi ce ai de făcut acolo.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU