Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3675 > Cotidian Nr. 3675 de sambata, 21 august 2010  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Cotidian

La furat de zahăr

Un bărbat din Gălbinași a fost surprins miercuri de polițiștii de la Transporturi Feroviare chiar în momentul în care se pregătea să spargă un vagon încărcat cu zahăr aflat în stația Buzău Sud. Bărbatul avea asupra lui toate instrumentele necesare pentru spargerea vagonului, dar și un sac pe care intenționa să îl umple cu zahăr. Pentru intenția sa însă hoțul va fi cercetat penal de polițiști. El este cercetat pentru tentativă de furt și pătrundere în zona de siguranță a căii ferate.
(C.R.)


Mare, mic, săteanul mănîncă
Doi săteni de 40, respectiv 17 ani, din comuna Vernești, pentru că le era foame și pentru că le era milă să sacrifice porcul din propria ogradă, au găsit că e mai bine să facă fripturi din carnea de porc din congelatorul unui consătean care era plecat în vacanță în străinătate. Așa că înarmați cu mult curaj și mult tupeu, au intrat în casa păgubitului de unde au plecat cu 40 de kilograme de carne pe care o vedeau deja, transformată în cîrnați sau fripturi. Numai că sora omului rămas de acum fără carne în frigider, a reclamat furtul la poliție, iar cei doi gurmanzi au fost depistați. După ce au înapoiat carnea, aceștia au primit la schimb cîte un dosar penal pentru furt calificat. Chiar dacă s-au ales cu o calificare, ei vor fi nevoiți să facă "școlarizarea"  în camere răcoroase, unde nu miroase prea des a  friptură.
(T.T.)


Dascălii, obligați să-și facă analizele
Cadrele didactice sînt obligate ca pînă la începutul anului școlar să efectueze analizele medicale periodice și să dovedească pe bază de certificat medical că sînt sănătoase din punct de vedere clinic și pot lucra în colectivitate. Potrivit unui ordin comun al Ministerului Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului și al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, profesorii sînt obligați să efectueze aceste analize medicale înainte de începutul fiecărui an școlar, iar decontul acestora se face de către consiliile locale și primăriile în administrarea cărora se află unitățile de învățămînt în care predau dascălii. 
(C.R.) 

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU