Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3605 > Cotidian Nr. 3605 de marti, 1 iunie 2010  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Cotidian

S-a reluat seria sinuciderilor


Săritura fatală

A plecat să cumpere pîine și a ajuns pe pasarela din Gară

articol de: (M.L.S.)
Săritura fatală
 
O femeie de 67 de ani s-a aruncat ieri dimineață de pe pasarela din gara Rîmnicu Sărat. În jurul orei 9.30, un rîmnicean care trecea prin zonă a văzut-o și a anunțat polițiștii de la postul TF din apropiere. Antonia Minu locuia în apropiere de pasarelă, lîngă Biserica și Grădinița din cartierul Sîrbi. Soții Minu au doi băieți stabiliți în Constanța. Nu aveau datorii la bănci și nici faptul că se reduc pensiile nu-i afecta. Nimeni nu știe de ce s-a sinucis femeia. Însă cert este că, ajunși la fața locului, polițiștii de la Transporturi Feroviare nu au putut face nimic pentru a-i salva viața. Femeia decedase. "A fost identificată victima și transportată la morga Spitalului Municipal Rîmnicu Sărat pentru necropsie", a declarat șeful postului de poliție TF, agent șef principal Dimitrel Săcrieru.

Există doar bănuieli
Rudele femeii susțin că avea unele probleme de sănătate pentru care fusese la analize zilele trecute și că tratamentul prescris de medic ar fi fost cam puternic pentru stomac. "O fi avut o depresie. Nu știu ce s-a întîmplat. A fost la doctor, i-a dat pastile de reumatism. O fi dat-o peste cap. Am venit ieri la ea. I se închisese stomacul de medicamentele alea de reumatism", susține Petrica Vlăsceanu, nepoata femeii. Pe de altă parte o supărau de ceva vreme hemoroizii și nu găsea tratamentul potrivit. Din cauza durerilor de stomac, femeia renunțase la tratamentul prescris de medic. Nepoata a vizitat-o cu o zi înainte de tragedie însă nimic din comportamentul Antoniei nu a lăsat să se înțeleagă că ar plănui să-și pună capăt zilelor.

Și-a surprins familia

Gestul femeii l-a surprins și pe soț. Din cîte înțelesese de la soție, cînd a ieșit pe poartă, se ducea la magazin să cumpere pîine. La scurt timp, a fost anunțat că soția se aruncase după pasarelă. Pînă în ultimul moment omul a avut impresia că de fapt de pe pasarelă s-a aruncat o altă persoană, însă, ajuns la fața locului, a constatat că era soția lui care plecase să facă unele cumpărături. "Dimineață am mîncat cu ea, am băut ceaiul ... S-a îmbrăcat și-a pus baticul în cap și a zis că se duce să ia pîine. Am auzit și am zis că e vorba de altcineva. A venit vecinul să mă anunțe. Cînd am ajuns, era nevasta mea", a declarat Tudorel Minu, soțul femeii.

La morga pentru necropsie

Rudele femeii au fost audiate de polițiști. Se pare că femeia avea unele stări de depresie. Cei audiați au precizat faptul că tratamentul prescris a fost cam puternic și a provocat femeii dureri de stomac. Au fost soli­citate și medicamentele prescrise recent, iar polițiștii vor continua cercetările. Corpul femeii a fost transportat la Morga Spitalului Rîmnicu Sărat pentru necropsie. 

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU