Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3592 > Cotidian Nr. 3592 de luni, 17 mai 2010  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Cotidian

Invitație la teatru

articol de: (T.T.)
Festivalul de teatru "Vedeteatru", care se desfășoară săptămîna aceasta la Buzău, și-a deschis porțile sîmbătă, 15 mai, la Teatrul "George Ciprian" cu piesa "Iubiri otrăvite" de Laila Ripoll în regia lui Cristian Dumitru. Piesa a avut succesul scontat, mai ales că a fost premieră, interpretată de actorii de la teatrul care găzduiește festivalul. Duminică, s-au jucat piesele "Pyramus & Thisbe 4 You", o adaptare după W. Shakespeare, în regia lui Alexandru Dabija pe scena Teatrului "George Ciprian", iar la T’essence Summer s-a jucat "Un cuplu ciudat" de Neil Simon. Pentru astăzi sînt programate alte două piese "Made în Romania", scenariul și regia: Dan Puric și "nEverland" după Jonathan Dorf, în regia Mădălinei Pîrvan.

 

COMENTARII

adrabo:
nota 4 pentru teme nefacute
Doamna/domnule T.T.,se presupune ca sunteti profesionist/a si ca va documentati inainte de a scrie ceva, nu? Mi-ati oferit (involuntar) o uriasa portie de ras!!! Festivalul nu s-a deschis cu "Iubiri otravite" si oricum Teatrul "George Ciprian" este un teatru de proiecte, deci n-are actori angajati :)))))))). Cred ca o simpla trecere prin fata teatrului v-ar fi lamurit :))) Cam uratel, sa nu ne facem temele chiar deloc;).... Oricum, mi-ati facut ziua!:))))
alexdexter:
efectele jurnalismul terminat la ...Spiru
Intradevar...nu stii mai nimic despre ce scrii.Incearca macar sa mergi pana la locul unde se peterece actiunea...offf si semneaza-te si u omeneste cu nume...nu cu initiale.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU