Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3588 > Cotidian Nr. 3588 de marti, 11 mai 2010  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Cotidian

Moarte cumplită


Îngropat de viu sub zidul de chirpici

Un rîmnicean a murit după ce zidul pe care îl demola a căzut peste el

articol de: (C.R.)
  Îngropat de viu sub zidul de chirpici
 
Un bărbat și-a pierdut viața ieri, în urma unui accident mortal petrecut la locuința familiei șefului Poliției Comunitare din Rîmnicu Sărat. Un zid al unei anexe s-a prăbușit peste un bărbat de 46 de ani care încerca să demoleze construcția respectivă pentru a recupera o parte din materiale. Tragedia a avut loc ieri dimineață în gospodăria situată în Rîmnicelu, într-un moment în care nimeni nu îl urmărea pe bărbatul aflat la lucru. De fel din Rîmnicelu, omul lucra adesea în gospodăria părinților șefului Poliției Comunitare din Rîmnicu Sărat. De data aceasta se oferise singur să dărîme o anexă ca să recupereze o parte din materialele rezultate în urma demolării.

Muncea cu ziua

Nimeni nu știe prea bine cum s-a produs accidentul, pentru că în momentul în care zidul s-a prăbușit, proprietarii nu erau în apropiere. Au auzit doar zgomotul și cînd au mers în spatele casei și-au dat seama de nenorocire. Directorul Poliției Comunitare din Rîmnicu Sărat, Emilian Burlacu, a fost cel care a sunat la 112, alertat de familie, imediat după producerea accidentului. Localnicii din Rîmnicelu spun că omul ucis de zidul prăbușit avea 46 de ani și lucra, adesea, în gospodăria în care și-a găsit sfîrșitul. Proprietarii îl plăteau cu ziua ori îi dădeau în arendă pămîntul să-l lucreze, iar omul era mulțumit că mai cîștiga cîte ceva să își întrețină familia. Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost dus la Serviciul de Medicină Legală, iar Poliția își continuă cercetările sub coordonarea unui procuror criminalist.

Găsit sub dărîmături

Emilian Burlacu, șeful Poliției Comunitare din Rîmnicu Sărat, spune că a cerut ajutor, imediat ce a aflat de tragedia petrecută în gospodăria părinților săi. "Dimineața, tatăl meu m-a sunat și mi-a spus că s-a prăbușit un zid peste un bărbat care demola o construcție în curte. În scurt timp, a venit și Ambulanța, dar medicii nu au putut decît să constate decesul. Nu lucra de multe zile în gospodăria părinților mei. S-a oferit să demoleze construcția, pentru a recupera chirpici și alte materiale", a declarat Emilian Burlacu.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU