Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3492 > Cotidian Nr. 3492 de marti, 19 ianuarie 2010  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Cotidian

Pericol în cartierul Poștă


"Bomba" din garaj

O instalație de încălzire improvizată a explodat

articol de: (I.G.)
"Bomba" din garaj
 
În urma unui incendiu violent, produs în week-end, un proprietar de garaj din cartierul Poștă s-a ales cu pagube de zeci de mii de lei și arsuri grave, care însă nu au necesitat internarea la spital. Echipajele I.S.U. și SMURD au acționat rapid și au reușit să împiedice  extinderea incendiului la alte dependințe și autoturisme aflate în imediata apropiere a locației respective.

Improvizațiile costă!

Datorită frigului din ultima perioadă, mai mulți buzoieni au recurs la mijloace improvizate de încălzire, cu toate că erau conștienți de riscul la care se supun. Zilele trecute, din cauza neglijenței, un proprietar de garaj din cartierul Poștă a sesizat că instalația de încălzire, pe care o improvizase în respectiva dependință, a făcut un scurt circuit, care a aprins rapid totul în jur. Din cauza incendiului care se extindea rapid, a fost nevoit să anunțe pompierii, prin telefonul de urgență. În scurt timp, două autospeciale de lucru cu apă și spumă, împreună cu 14 subofițeri din cadrul Detașamentului de Pompieri, dar și cu un echipaj SMURD au sosit la locul respectiv și au izolat incendiul, care risca să se extindă rapid.

Pagube minime

Din primele cercetări, se pare că totul a început de la instalația de încălzire improvizată de proprietarul respectiv și s-a extins cu repeziciune datorită exploziei de la instalația de gaz care ­ali­menta autoturismul. Garajul confecționat din lemn, dar și mașina parcată în interior au ars în totalitate. De asemenea, datorită flăcărilor puternice, a fost afectat atît garajul vecinilor, cît și un alt autoturism parcat în apropiere. Pagubele au fost estimate la valoarea de 30.000 lei, dar au fost salvate bunuri în valoare de aproximativ 380.000 lei. Din incendiu a rezultat un rănit care a suferit arsuri de gradul I și II pe față și membrele superioare. Paramedicii SMURD au acordat îngrijiri medicale bărbatului de 30 de ani, nefiind necesar transportul acestuia la spital. 

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU