Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3485 > Cotidian Nr. 3485 de luni, 11 ianuarie 2010  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Cotidian

S-a întîmplat la noi


Spargere ca-n filme

Șapte femei și un tînăr au căzut în "năvod", după ce au furat mai multe bijuterii dintr-o locuință din Costești

articol de: (I.G.)
 Spargere ca-n filme
 
La început de week-end, polițiștii buzoieni s-au confruntat cu un caz mai puțin obișnuit: șapte femei și un tînăr din Craiova au furat din casa unei localnice din Costești mai multe bijuterii și lucruri de valoare. După ce au prins autorii tîlhăriei, care se deplasau cu o mașină înmatriculată în străinătate, polițiștii au luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore împotriva făptașilor, urmînd  să fie prezentați Parchetului de pe lîngă Judecătorie, pentru luarea măsurilor legale.

Tîlhărie ca în filme

Sub pretextul că vor să cumpere mai mulți litri cu țuică și vin, mai multe femei au pătruns în locuința unei familii din Costești și într-un moment de neatenție au deposedat gazda de mai multe bijuterii și lucruri de valoare. Anunțați imediat, polițiștii de la municipiu, împreună cei ai Postului de Poliție local au dat în consemn, semnalmentele celor care au comis furtul și mașina cu numere străine în care au fost văzuți. La scurt timp, au reușit să fie reținuți suspecții și să se reconstruiască întreaga faptă comisă. Astfel, în urma anchetei, s-a stabilit că, cele șapte femei, cu vîrste cuprinse între 23 și 63 de ani, au știu ce fac de la bun început și s-au folosit de motivul că vor să cumpere băutură, pentru a fura tot ce era de valoare în casa păgubitei. Respectiva localnică, dîndu-și seama că este în inferioritate numerică, a încercat să țină sub control tentativa hoților, chemîndu-și în ajutor fiica.

Tupeu de borfaș

Măsurile luate de proprietara din Costești și fata acesteia nu au fost suficiente, deoarece în scurt timp, hoții le-au imobilizat și au furat bijuteriile din casă. Imediat după tîlhărie, femeile respective s-au urcat într-o mașină cu numere străine, condusă de un tînăr, și au demarat în trombă. La scurt timp, după ce au fost dați în consemn, au fost reținuți la Săhăteni și conduși pentru cercetări la sediul Poliției Municipale. Toate persoanele implicate în furtul respectiv au fost reținute pentru 24 de ore, urmînd să fie prezentate Parchetului de pe lîngă Judecătorie, cu propunerea de punere în mișcare a acțiunii penale și sesizarea instanței în vederea arestării preventive. 

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU