Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3360 > Cotidian Nr. 3360 de marti, 11 august 2009  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Cotidian

De lunea viitoare,


Polițiștii protestează organizat

Oamenii legii sînt nemulțumiți din cauza neplății chiriilor și a primelor de vacanță

articol de: (C.R.)
Polițiștii protestează organizat
 
Membrii Sindicatului Polițiștilor și Personalului Contractual, filiala Buzău, vor declanșa lunea viitoare o mișcare de protest, polițiștii buzoieni fiind nemulțumiți de faptul că trebuie să scoată bani din buzunar pentru a-și plăti chiriile, dar și pentru că au rămas fără bani pentru echipament și primele de vacanță. Gabriel Dragomir, președintele grupării sindicale Buzău, avertizează că peste trei sute de polițiști vor protesta începînd de luni.

Asalt la Prefectură

Mișcările de protest inițiate de polițiști se vor desfășura în perioada 17-22 august, iar mitingul se va derula în fiecare zi, între orele 10.00 - 12.00  "Așteptăm la acest miting de protest peste trei sute de polițiști din Buzău, urmînd să primim autorizație de la Primărie, pentru a putea protesta. Săptămîna viitoare, ne vom afla în fața Prefecturii și a Inspectoratului Județean al Poliției, unde vom manifesta timp de două ore zilnic. Sperăm să fie cît mai mulți polițiști, pentru ca revendicările noastre să se facă auzite. Protestăm pentru că este nevoie de fonduri, așa încît să ne putem desfășura activitatea fără probleme. Bugetul a fost aprobat doar pe 10 luni și nu știm ce se va întîmpla în celelalte două", a explicat Gabriel Dragomir. Acesta a mai precizat că polițiștii, mai ales cei de la posturile rurale, din cauza bugetului foarte mic alocat în acest an, sînt nevoiți să ceară coli de scris sau combustibil la primăriile din localitate pentru a putea să-și facă treaba. "Trecem la proteste pentru că primele de vacanță s-au acordat pînă în luna mai, iar compensațiile de chirie și norma de echipament vor fi eliminate. De asemenea, am înțeles că vor scădea și veniturile salariale", a mai spus Gabriel Dragomir.

Transferați în alte localități

Ministrul Administrației și Internelor, Dan Nica, a anunțat că angajații ministerului care lucrează în alte localități decît cele unde au locuința vor fi transferați în orașele de domiciliu, pentru a nu se mai plăti chiriile. 

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU