Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3342 > Cotidian Nr. 3342 de marti, 21 iulie 2009  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Cotidian

Mizerie fără seamăn


Fosta autogară, năpădită de buruieni și gunoaie

Terenul din apropierea gării pare uitat de proprietari

articol de: (L.M.)
Fosta autogară, năpădită de buruieni și gunoaie
 

Terenul pe care a funcționat Autogara Sud a fost lăsat în paragină de proprietari și este năpădit de bălării. Proprietarii care l-au achiziționat cu intenția declarată de a construi acolo un supermarket nu i-au dat pînă acum nici o întrebuințare și nici nu l-au împrejmuit, așa cum ar fi avut obligația. Chiar dacă autogara a fost desființată, iar clădirea ce adăpostea casele de bilete și sala de așteptare a fost  demolată, mai multe autobuze și microbuze de transport persoane sînt parcate de jur împrejurul terenului, iar cîteva autoturisme și-au găsit loc de parcare printre bălării.

Pericol pentru trecători

Spațiul arată absolut dezolant, dar aspectul neestetic ar putea fi doar un mic neajuns. Asta pentru că locul fostei autogări este invadat de bălării și de gunoaie, putînd deveni un adevărat focar de infecție pe lîngă care circulă zilnic o mulțime de oameni. Viceprimarul Fănică Bîrlă afirmă că municipalitatea nu poate interveni pentru igienizarea zonei, întrucît este vorba de un teren privat. În aceste condiții, reprezentanții Primăriei nu pot decît să îi atenționeze pe proprietari să rezolve problema, lucru ce s-a și întîmplat după spusele viceprimarului. Notificările oficiale au rămas însă fără rezultat, cu toate că firma ce deține terenul a obținut o autorizație de împrejmuire.

În așteptarea șantierului
Gardurile însă nu au apărut și este prea puțin probabil să mai apară, deoarece societatea are mai toate autrorizațiile și avizele necesare începerii lucrărilor de construcție a supermarketului. Mai este nevoie de cîteva mici formalități, potrivit reprezentanților din Primărie, iar șantierul poate fi deschis. Pînă atunci spațiul rămîne deschis și invadat de buruieni și gunoaie.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU