Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3217 > Cotidian Nr. 3217 de sambata, 21 februarie 2009  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Cotidian

Se cere ridicarea restricțiilor


Fluidizarea circulației făcută după ureche la Rîmnic

S-a ajuns la blocaje în trafic și scăderea vînzărilor magazinelor din zona centrală

Primăria Rîmnicu Sărat așteaptă rezultatele unui studiu de trafic în urma căruia există posibi­itatea ca restricțiile rutiere, impuse pe timp de week-end în zona centrală, să fie ridicate.

Indicatoare puse la ghici
Multe din măsurile luate de noua administrație locală legat de traficul rutier, respectiv de fluidizare, s-au dovedit a fi gîndite greșit. Mulți rîmniceni au sesizat autoritățile cu privire la blocajele care au avut loc după montarea noilor indicatoare. Unii s-au plîns că stația de autobuz mutată din piață nu are loc de refugiu sau că acolo, autobuzele blochează traficul mai rău decît bloca unde fuse­se înainte, în piață. Greșelile au fost recunoscute. "Am luat o decizie și nu a fost cea mai bună, pentru că aceste soluții nu au fost date de specialiști. Nu a fost cea mai bună soluție. Ne asumăm și aceste semieșecuri, să le spunem așa, dar în cel mai scurt timp vom găsi cea mai bună soluție", a declarat primarul Viorel Holban, care a comandat efectuarea unui trafic de studiu care va rezolva toate problemele.


Se ridică restricțiile din centru?
O altă măsură de fluidizare ce ar putea fi anulată în urma studiului de trafic este închiderea centrului în week-end. Dacă din studiul efectuat va rezulta că în zonă vor trebui ridicate restricțiile, atunci, pentru prima dată, Viorel Holban acceptă situația și va găsi o soluție. "Dacă ni se va spune că va trebui, acolo să se circule, cu siguranță o vom face. Chiar mă gîndesc, în urma discuției purtate cu comercianții din zona centrului, ne gîndim la o altfel de abordare a acestei blocări. Vom găsi o soluție alternativă." a declarat Viorel Holban. Măsura luată de edilul-șef, de res­tricționare a traficului în zona centrală în week-end se pare că a dus la scăderea cu aproape 50 la sută a vînzărilor comercianților din zonă, care au solicitat ridicarea acestor restricții.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU