Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3191 > Cotidian Nr. 3191 de joi, 22 ianuarie 2009  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 18

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Cotidian

Se impune înlocuirea


Conductă plină de fisuri

Traficul pe DN2 E85, la intrarea în Rîmnicu Sărat, a fost dat peste cap din cauza unei țevi de apă spartă

articol de: (M.L.S.)

Traficul autoturismelor pe DN2 E85 pe raza municipiului Rîmnicu Sărat va fi restabilit în cursul zilei de azi. Constatările salariaților societății Acvaterm SA după săpăturile făcute sînt inimaginabile. Toată instalația din zonă este deteriorată și trebuie înlocuită. 
Deși conducta deteriorată din zonă era sursa unor pierderi însemnate de apă, după ce au făcut săpături și au ajuns la ea, salariații societății Acvaterm au constatat că este atît de deteriorată încît să necesite înlocuirea.
Din păcate, o astfel de lucrare presupune timp și bani și redirecționarea în continuare a traficului auto pe alte trasee decît Drumul Național E 85. "Acum am descoperit conducta, am dat tot materialul la o parte. Din păcate, conducta pe care am găsit-o nu mai prezintă siguranță în funcționare. Sînt numeroase fisuri, spărturi pe ea. În principiu, conducta, tot tronsonul între intersecția cu strada Dobrogeanu Gherea  și strada Toamnei ar trebui înlocuit.
Nu ne putem hazarda să începem o lucrare de anvergura asta acum. Studiem posibilități de a reface alimentarea pe zonele res­pective prin alte rețele și în cel mai scurt timp vom proceda la refacerea carosabilului și la acoperire pentru că nu putem înlocui acea conductă la momentul de față.", a declarat directorul societății Acvaterm S.A. inginer Marian-Răzvan Isopencu.
Conform declarațiilor directorului societății Acvaterm, în cursul zilei de astăzi traficul va fi restabilit, urmînd a se stabili data la care vor demara lucrările pentru schimbarea traseului conductelor de apă pe alte străzi, astfel încît, pînă la 15 aprilie să fie finalizate și în cazul în care mai sînt probleme, să nu se mai recurgă la redirecționarea autoturismelor pe alte străzi.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU