Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3150 > Cotidian Nr. 3150 de miercuri, 26 noiembrie 2008  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 18

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Cotidian

Se caută dactilograf

Poliția Pătîrlagele caută dactilograf. Inspectoratul de Poliție Județean Buzău scoate la concurs funcția de secretar dactilograf la Compartimentul Secretariat, în cadrul Poliției orașului Pătîrlagele. Dosarele complete trebuiesc depuse de candidați pînă la data de 11 decembrie 2008 și numai între orele 09.00-12.00. Concursul va avea loc în data de 23 decembrie 2008, la sediul Inspectoratului de Poliție , strada Chiristigii, nr. 10-12, din municipiul Buzău, începînd cu orele 09.00, unde doritorii pot obține și informații cu privire la cerințele pe care candidații trebuie să le îndeplinească.(M.N.)


Accidente grave
Un tînăr de numai 25 de ani a murit în urma unui accident de circulație în comuna Padina. Șoferul a pierdut controlul volanului, mașina părăsind partea carosabilă, lovindu-se de un pom. Un alt accident de circulație, soldat cu urmări grave, s-a produs în județul Buzău. O bătrînă în vîrstă de 50 de ani din Movila Banului a fost accidentată în timp ce vroia să treacă strada. Bătrîna a suferit mai multe leziuni, după ce a fost lovită cu mașina de către un vasluian, care se afla în trecere prin localitate. Bărbatul în vîrstă de 59 de ani nu a observat-o pe bătrînă care a încercat să treacă strada printr-un loc nepermis și fără să se asigure.
(M.N.)

Întreruperi ale energiei electrice
SC Electrica va întrerupe astăzi energia electrică în Buzău, pe străzile : Independenței, Lunei, Col I Buzoianu, Mărăști, Plevnei, Bradului, Horticolei, Nimfelor, Anton Pann și Grăniceri. De asemenea, energia electrică va fi întreruptă și în zona rurală, în sat Bălăceanu, Boldu, Ghergheasa, Mărgineanu, Valea Puțului, Zorești, Săreni, Gloduri, Zeletin, Tronari, Banița, Pleși, Recea, Băceni, Bîscenii de Sus și Mărunțișu.
(L.R.)

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU