Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3107 > Cotidian Nr. 3107 de miercuri, 8 octombrie 2008  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 18

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Cotidian

Rutier


Certificate reținute

Echipajul mixt Poliție Rutieră - A.R.R. - S.D.N., care a acționat în ziua de 6 octombrie, între orele 14.00 - 22.00, pentru verificarea transportatorilor de persoane și mărfuri a constatat 14 contravenții, din care 10 la O.U.G. nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, două la O.U.G. nr. 15/2002 (pentru lipsă rovinietă). Acțiunea s-a desfășurat pe DN2 E85, în zona Poșta Cîlnău și pe DN 1B, în zona Săhăteni. Ca urmare a neregulilor constatate, au fost reținute și două certificate de înmatriculare .
(L.M.)

Social
Amendă pentru lucrări nesemnalizate

Printre cele 191 se persoane care au fost depistate încălcînd regulile de circulație în prima zi a acestei săptămîni, s-a aflat și un bărbat care nu a semnalizat cores­punzător lucrările pe care le executa la partea carosabilă, pe strada Oltului din municipiu Buzău. Potrivit prevederilor art. 33 (2) din O.U.G. nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, semnalizarea lucrărilor care se execută pe drumurile publice este obligatorie și se efectuează de către executantul lucrărilor, cu avizul Poliției Rutiere, astfel încît acestea să asigure deplasarea în trafic a tuturor participanților la trafic. Polițiștii rutieri au aplicat, de al începutul acestui an, 14 sancțiuni contravenționale pe această linie. Legea prevede pentru astfel de fapte pedeapsa amenzii, respectiv de la 21 la 100 puncte-amendă (1134 și 5400 lei)
(L.M.)

Inaugurare
Praktiker se deschide pe 24 octombrie

Anunțată inițial pentru luna aprilie 2009, inaugurarea magazinului Praktiker de la Buzău va avea loc la data de 24 octombrie. Magazinul din Buzău este al 25-lea deschis în România și pentru deschiderea lui au fost investiți peste 10 milioane de euro. Magazinul este amplasat pe Aleea Industriilor și va avea o suprafață totală de vînzare de aproximativ 8000 de metri pătrați la care se adaugă peste 230 de locuri de parcare. Praktiker Buzău este proiectat după același format ca și celelalte unități din țară. "Pentru inaugurarea la sfîrșitul lunii octombrie au fost depuse eforturi serioase de coordonare a lucrărilor. Termenul de predarea a construcției a fost devansat la 15 septembrie, astfel că cei de la Praktiker au avut la dispoziție 30 de zile pentru mobilarea și încărcarea efectivă a suprafeței de vînzare ce s-a desfășurat cu intensitate maximă, numărul de tiruri cu mărfuri descărcate zilnic a fost de 30 chiar 40", a declarat Eugen Ștefănescu, director general al firmei constructoare. În următorii doi ani, Praktiker intenționează să se extindă la peste 30 de unități, acest proces urmînd să includă toate orașele cu mai mult de 120.000 de locuitori
(R.B.)

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU