Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3075 > Cotidian Nr. 3075 de luni, 1 septembrie 2008  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 17

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Cotidian

Vor fi vîndute numai cele care sînt pe terenurile Primăriei

articol de: Iulian Gavriluță

În urma raportului Direcției Urbanism și Amenajarea Teritoriului din cadrul Primăriei, Comisia pentru activități economico-financiare a propus, printr-un proiect de hotărîre, aprobarea listei spațiilor medicale și a terenurilor aferente, proprietate privată a municipiului Buzău, spre vînzare.
Un singur cabinet stomatologic (nr. 4), aflat pe lîngă Ambulatoriul de Specialitate, nu va fi cuprins în listă, deoarece procedura de vînzare este suspendată pînă la soluționarea definitivă și irevocabilă a litigiului aflat pe rolul instanțelor judecătorești. Responsabili din cadrul administrației locale spun că la stabilirea prețurilor de vînzare a spațiilor medicale și a terenurilor acestora și care nu includ taxa pe valoarea adăugată se va aplica un coeficient de 3 % pentru zona A de impozitare, conform unei hotărîri de Consiliu Local.

 

COMENTARII

un profesor:
pe singurul teren de joaca, amenajarea de santier a baietilor buni din anturajul primarului
apropo de amenajarea teritoriului,primarii si legi privind regimul terenurilor proprietate a statului. De curind am inceput activitatea de cadru didactic, si in trecere pe linga primaria Nehoiu am observat ca SINGURUL spatiu de joaca pentru copii din oras a fost sacrificat ,toare leaganele si toboganul s-au strins , ca sa se faca loc muncitirolor si utilajelor care lucreaza la casa proprietate personala a domnului MATUSA , inspector de la Fisc. Cu ce drept,domnul primar Corcodel aduna jucariile copiilor,ca sa faca loc betonierelor lui Matusa? pe terenul proprietate PUBLICA. Voi solicita o ancheta si doresc sa stiu daca domnii consilieri stiu de acest lucru. Exista o hotarire a Consiliului in care se prevede magaria asta?Corcodel crede ca daca e pe mandatul nr. 4 , acum a devenit automat stapinul orasului? nepotul lui are loc de joaca berechet, ai nostri nu.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU