Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 2973 > Cotidian Nr. 2973 de duminica, 4 mai 2008  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 17
Rusia scăldată în sînge de Arghezi (4)

de Ion CRISTOIU
Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Cotidian

Laptop-urile pentru medicii de familie au ajuns la Buzău

articol de: (C.R.)

Joi, la Autoritatea de Sănătate Publică au ajuns 207 sisteme informatice (laptop, imprimantă specială și soft), care urmează a fi distribuite medicilor de familie din județ, pentru a întocmi o evidență contabilizată a persoanelor care au luat parte la programul de evaluare a stării de sănătate.
Prin acest program, început în a doua jumătate a anului trecut, toți cetățenii au dreptul la un set complet de analize medicale, dar și la un consult la un medic de familie. Deși aceștia trebuiau să primească laptop-urile încă de anul trecut, licitațiile greoaie au făcut ca distribuirea lor să fie mult întîrziată. În judetul Buzău sînt 207 de medici de familie, urmînd ca fiecare să primească un laptop, o imprimantă și soft-urile necesare.
"Laptop-urile au ajuns la Buzău încă de joia trecută. Sînt convins că le vor fi de mare ajutor și le vor ușura munca. Va fi puțin mai greu la început, pînă se vor obișnui, dar se vor convinge și ei de utilitatea sistemelor informatice", ne-a spus medicul Aurelian Podeanu, directorul Casei Județene de Asigurări de Sănătate.  

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU