Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 2845 > Cotidian Nr. 2845 de joi, 22 noiembrie 2007  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 17

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Cotidian

R.A.M. a ajuns cu facturile la zi

Toate sumele pe care Regia Autonomă Municipală le are de achitat în momentul de faţă sînt aferente ultimelor facturi emise de furnizori

articol de: (Florina Arghir Popescu)
Pentru prima oară, după mai mulţi ani în care notificările în prag de iarnă se ţineau lanţ, Regia Autonomă Municipală a reuşit să ajungă aproape la zi cu plata facturii la S.C. Distrigaz S.A.
Potrivit directorului general al R.A.M. Buzău, Ionel Tescaru, unitatea pe care o manageriază are de achitat furnizorului de gaze naturale 3.995 lei, sumă care reprezintă valoarea ultimei facturi emise, aferentă lunii octombrie, la care se adaugă o restanţă din luna septembrie. Directorul Io­nel Tescaru a ţinut să precizeze că eforturile R.A.M. Buzău s-au concentrat în ultima perioadă în direcţia achitării datoriilor către furnizori, în frunte cu S.C. Distrigaz S.A., tocmai în ideea de a intra în iarnă fără datorii. În ceea ce îi priveşte pe ceilalţi furnizori, sumele pe care Regia le are de achitat - 3.108 la Electrica S.A. şi 524.000 lei - reprezintă şi ele valorile facturilor curente.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU