Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 2839 > Cotidian Nr. 2839 de joi, 15 noiembrie 2007  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 16

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai īmpreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Cotidian

Īn atenţia patronilor:


Statul sprijină angajarea viitorilor pensionari

Agenţia Judeţeană de Ocupare a Forţei de Muncă a reuşit să angajeze aproximativ 100 de persoane, care mai au puţin pīnă la pensie

articol de: (F.Z.)
De la īnceputul anului pīnă īn prezent, Agenţia Judeţeană pentru Ocupa­rea Forţei de Muncă Buzău a reintegrat īn muncă a­pro­ximativ o sută de şo­meri aflaţi īn prag de pensie.

Angajatorii care īncadrează īn muncă şomeri, care īn cel mult trei ani īndeplinesc condiţiile pentru pensie anticipată, parţială sau la limită de vīrstă, beneficiază de o sumă egală cu salariul minim brut pe ţară, īn valoare de 390 de lei. Subvenţia este acordată pe toată perioada angajărilor, pīnă la īndeplinirea condiţiilor cumulative ale persoanelor pentru pensie: "Cele aproximativ o sută de persoane care au fost integrate īn cīmpul muncii reprezintă o realizare, datorită faptului că angajatorii afişează, după cum se cunoaşte, o indisponibilitate de a angaja persoane īn vīrstă", declară directorul executiv al A.J.O.F.M. Buzău, Iulian Pruteanu. Principalele meserii īn care au fost angajate persoane īn prag de pensionare sīnt cele de strungari, lăcătuşi şi mecanici.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU