Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 2701 > Cotidian Nr. 2701 de joi, 7 iunie 2007  
 

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai īmpreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Cotidian

Plin de datorii

articol de: (M.M.)
Plin de datorii

Spitalul Judeţean a acumulat datorii care datează īncă de acum doi ani, iar şansele de a fi achitate integral sīnt foarte mici. Spitalul are de achitat către furnizorii de medicamen­te, materiale sanitare, hrană şi utilităţi 4,5 miliarde de lei vechi, sumă aferentă anului 2005, īn timp ce īn 2006 s-a acumulat o datorie de 70 de miliarde de lei vechi.
(C.R.)

Personal insuficient
Asistenţii sociali sīnt mult prea puţini īn comparaţie cu numărul cazurilor pe care le au de rezolvat. Pīnă īn prezent se află īn lucru 769 de cazuri active , iar asistenţi sociali sīnt doar 7. Doar pe luna mai se īnregistrează 12 sesizări confirmate şi preluate de  asistenţi. Īntre cazurile active sīnt şi cele ale copiilor cu handicap, care necesită īngrijire specială.
(M.M.)

414 slujbe
Agenţia Judeţeană de Ocupare a Forţei de Muncă a raportat superiorilor de la Bucureşti 414 locuri de muncă vacante pentru săptămīna 31 mai - 7 iunie. Oferta de locuri de muncă este diversificată, iar persoanele interesate să ocupe un loc de muncă  se pot adresa A.J.O.F.M. sau pot accesa www.anofm.ro, unde vor găsi şi locurile de muncă disponibile.
(F.Z.)

Cursuri la Omniasig
Īn cadrul programului numit "Omniasig, garantul locuinţei tale", societatea de asigurări promovează un nou produs de asigurare a locuin­ţe­lor pentru cutremur, feno­me­ne atmosferice, alunecare şi prăbuşire de teren. Īn contextul īn care asigurările pentru locuinţe devin obligatorii, societatea a īnceput promovarea unui sistem prin care sīnt pregătiţi agenţi de asigurări, care pot promova pīnă la gradul de consilier financiar.

Mai multe apeluri
Se īnmulţesc sesizările la Protecţia Copilului, īn comparaţie cu anul trecut, cīnd au fost īnregistrate doar 136 de sesizări. De la īnceputul anului şi pīnă acum s-au formulat 120 de sesizări, din care 83 pentru delicvenţa juvenilă. Numărul ridicat de sesizări pentru de­licvenţa juvenilă evidenţiază că a crescut rata delicvenţei īn rīndul minorilor sub 14 ani.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU