Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 2699 > Cotidian Nr. 2699 de marti, 5 iunie 2007  
 

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai īmpreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Cotidian

Costă, dar face

articol de: (F.Z.)
Costă, dar face

Modernizarea stadionului de atletism din municipiul Buzău se ridică la 20,2 miliarde de lei. Cel puţin aşa a reieşit īn urma studiului de fezabilitate efectuat īn acest sens. Durata de execuţie este de 18 luni, iar autorităţile şi-au propus să eşaloneze lucrările pe doi ani. Finanţarea va fi asigurată din bugetul local al municipiului Buzău.
(G.S.)

Termen limită
Trei zile  mai au la dispo­ziţie asociaţiile de proprietari din Rīmnicu Sărat pentru a depune la primărie proiectele de reabilitare termică a blocurilor, pentru ca mai departe să fie īnaintate Consiliului Judeţean. Doar trei asociaţii de proprietari din Rīmnicu Sărat au īntocmit proiectele, pentru că asociaţiile de proprietari nu au reuşit să strīngă numărul de semnături necesare din partea locatariilor pentru susţinerea proiectului. Reabilitarea termică se realizează atīt cu bani de la bugetul de stat, cel local, dar şi cu susţinerea locatarilor.              
(L.B.)

Ravagiile căldurii
Locuitorii din Rīmnicu Sărat au īnroşit linia telefonică de la salvare zilele trecute, date fiind temperaturile ridicate care au provocat neplăceri oamenilor. Numai īn ultimele două zile s-au īnregistrat 35 de soli­citări din partea rīmnicenilor care suferă de afecţiuni cardiace, dar şi a altor per­soa­ne. Cei care au apelat la cadrele sanitare īn ultimele zile au acuzat stări de leşin, dureri de cap şi insuficienţe respiratorii.   
(L.B.)

Deschiderea Drăgăicii
Tīrgul Drăgaica īşi des­chide porţile sīmbătă, 9 iunie. Ca īn fiecare an vizitatorii tīrgului se pot distra cu binecunoscutele comedii, dar pot face şi cumpărături din larga ofertă de produse puse la dispoziţie de aceiaşi comercianţi. Deschiderea va avea loc īn jurul orei 11.45 cu un program artistic specific, eveniment organizat cu sprijinul Consiliului Local al Municipiului Buzău.               
(F.Z.)

O lume curată
Duminică, Agenţia pentru Protecţia Mediului şi Grupul de Investitori Străini sprijiniţi de Primăria Buzău au organizat o manifestare īnchinată Zilei Mediului, intitulată  "Pentru o lume mai curată". Aproximativ 100 de copii de la Palatul Copiilor, Şcoala Generală Nr.1 Şcoala Generală Nr.15 sau Şcoala Generală Nr. 8 au participat la un concurs de desen pe asfalt cu tema  "Avem un singur Pămīnt, să-i acordăm prioritate." La sfīrşit s-au īnmīnat premii constīnd īn diplome, tricouri sau jucării. Campania de sensibilizare a populaţiei privind mediul īnconjurător va continua cu acţiuni ale elevilor din alte şase şcoli.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU