Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 2688 > Cotidian Nr. 2688 de miercuri, 23 mai 2007  
 

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai īmpreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Cotidian

Padocuri noi

articol de: (G.S.)
Padocuri noi


Pe ordinea de zi a şedinţei ordinare a Consiliului Local Municipal de luna viitoare primarul Constantin Boşcodeală va īnainta un proiect de hotărīre prin care va propune amenajarea unui nou padoc pentru cīini, de dimensiuni mai mari. Primarul spune că vizează o locaţie din vecinătatea oraşului, cel mai probabil localitatea Spătaru. Costurile se vor ridica la aproximativ 2 miliarde de lei.
(F.A.P.)

Comerţ ilegal cu vin
Inspectorii Serviciului Vitivinivol din cadrul Direcţiei de Agricultură Buzău au amendat un comerciant care vindea vin īn piaţa B90, din producţia proprie, fără a deţine vreun document care să ateste calitatea produsului.Iniţial, a fost avertizat să nu mai expuna vin la vīnzare fără certificat de calitate, īnsă nu a respectat indicaţiile primite, iar săptămīna trecută a fost sancţionat cu o amendă de 20 de milioane de lei vechi.
(C.R.)


De la 2 zile la 2 ore
Cazierul fiscal se obţine īn 2 ore, īn regim de urgenţă, spre deosebire de anul trecut, cīnd contribuabilii aşteptau 2 zile. Cazierul fiscal evidenţiază şi urmăreşte disciplina financiară şi este valabil 15 zile de la data emiterii. Īn mod normal, el se eliberează īn termen de 10 zile lucrătoare de la data depunerii cererii şi se percepe o taxă de 5 RON. Īn regim de urgenţă se plătesc 100 RON şi se obţine īn 2 ore.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU