Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 5945 > Actualitate Nr. 5945 de vineri, 20 septembrie 2019  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 34

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Actualitate  

Noul director, cercetătorul Costel Vînătoru

"Banca de Gene pune România pe harta științifică a lumii"

Vînătoru a spus însă că "încă mai sînt multe de făcut"


Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a venit miercuri seară la Buzău unde a vizitat în parcul Crâng spațiul pe care va funcționa de acum Banca de Gene pentru Legumicultură, Floricultură, Plante Aromatice și Medicinale, proiect aprobat de Guvern săptămâna trecută. 

"Aici s-a născut prin hotărârea aprobată de Guvern Banca de gene din legumicultură. O împlinire a unei perioade de analiză foarte atentă și cu foarte multă stăruință. A fost nevoie să analizăm bine locația pe [...]


 

Nicu și Bogdan au murit împreună

Ei sînt buzoienii loviți de TIR

Nicu și Bogdan au murit împreună

A fost un accident cumplit pe autostrada Lugoj-Deva


Erau tineri și aveau planuri mari. Oamenii dragi îi așteptau acasă, însă ei nu s-au mai întors. Nicu și Bogdan sunt cei doi buzoieni care au pierit miercuri noapte într-un accident cumplit la Hunedoara. Se aflau pe banda de urgență a Autostrăzii A 1 Lugoj Deva  și încercau să remedieze o avarie la una dintre mașinile cu care rulaseră când au fost izbiți în plin de un TIR.

Nicu Harai avea 35 de ani, era tatăl unui băiețel și o soție tână [...]


 

Capi ai unei rețele de proxeneți, arestați

Ample percheziții au avut loc miercuri în Buzău pentru destructurarea unei grupări specializată în trafic de persoane, proxenetism și spălare de bani.

6 indivizi sunt acuzați că au obligat cel puțin 11 tinere să se prostitueze, obținând de pe urma acestora aproape 1 milion de euro. Procurorii DIICOT Buzău și polițiștii  au descins  la nouă adrese  din municipiul Buzău, Vadu Pașii și Tisău, la domiciliile suspecților. Din datele anchetatorilor [...]


 

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU