Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 4783 > Actualitate Nr. 4783 de joi, 4 septembrie 2014  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Actualitate

Scăpați de sub control


Cartierul Dorobanți sub asediul găștilor de cartier

Oamenii din zonă cer disperați ajutorul autorităților locale și Consiliului Local Municipal

articol de: Doru GHEORGHIADE
Cetățenii din cartierul Dorobanți sînt terorizați noapte de noapte de clanurile interlope și găștile de derbedei care-și fac veacul în zonă. Oamenii au cerut disperați ajutorul Poliției, Primăriei și al altor instituții ale statului pentru a restabili ordinea și siguranța cetățeanului. Într-un memoriu adresat on-line Consiliului Local Municipal și Primăriei se arată că:
„Buna ziua domnule primar!!!... va rog ca in ­se­din­ta cu consiliul local din data de 28 august sa dezbateti si subiectul clanurilor mafiote si al gastilor de cartier... in cartierul Do­ro­banti 2 s-au facut nenumarate sesizari atat la po­litie, jandarmerie chiar si la primarie sa ia banca din fata farmaciei din Do­ro­banti 2, insa pana acum nimeni nu ia nici o masura... noapte de noapte se aduna foarte multe persoane de etnie roma care deranjeaza somnul tuturor locatarilor din zona... politia trece pana la orele 22 cand inca nu sunt adunati ei dupa care nu mai vezi urma de militian in cartier.. va rog sa sesizati organele abilitate sa isi faca datoria si sa raspunda sesizarilor inclusiv cele telefonice... este Clanul Pasare destul de cunoscut in acest cartier datorita scandalurilor produse in zona si nimeni chiar nu vrea sa faca ordine... oare chiar au influenta asa de mare asupra politiei jandar­me­riei, politiei locale de nu se intervine sa restabilim ordinea si sa dispersam acesti infractori din cartier??? vin tot felul de infractori din alte cartiere cu masini si boxe parca ar fi discoteca... marturii stau camerele de luat vederi de la banca BRD din Dorobanti 2, daca militia nu vede nimik... trece pe langa mai are putin si ii si saluta de frica... se poate verifica si sesizarile de la 112 facute si faptul ca nu a raspuns nimeni sesizarilor... este trist ca infractionalitatea este in crestere iar organele abilitate nu isi fac datoria...va rog sa transmiteti tuturor sa ia masuri in asa fel incat si noi si copiii nostri sa se poate odihni noaptea.“
Într-adevăr în zonă au loc frecvent scandaluri între clanurile interlope, unul dintre ele fiind relatat anul trecut în presă pe larg. 

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU