Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 2239 > Actualitate Nr. 2239 de miercuri, 23 noiembrie 2005  
 

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Actualitate  

O.P.C. a amendat vînzătorii de mobile

Au fost verificați 28 de agenți economici

Valoarea totală a amenzilor, aplicate săptămîna trecută de inspectorii Oficiului pentru Protecția Consumatorului, s-a cifrat la peste 40 milioane de lei.

Au fost verificați 28 de agenți economici, în urma controalelor efectuate depistîndu-se în rețeaua de comercializare produse cu abateri în valoare de 30 milioane de lei.

Potrivit directorului OPC Buzău, Liliana Badiu, controalele au fost derulate la furnizori de servicii, prestatori de servicii de alimentație publică, dar și la [...]


 

Edilii rîmniceni sînt grijulii cu demografia

Primăria dă terenuri pentru case tinerilor căsătoriți

Tinerii căsătoriți din Rîmnicu Sărat care nu reușesc să-și achiziționeze o locuință de pe piața imobiliară vor primi sprijin din partea municipalității.

Primăria va atribui suprafețe de terenuri la o sută de cupluri tinere care își vor putea ridica astfel o casă, administrația rîmniceană încearcînd să rezolve așa o parte din problemele familiilor care nu au un acoperiș deasupra capului.

Cu ajutorul legii 15/2003, legea care se referă la sprijinirea tinerelor familii prin acordare [...]


 

A vrut să protesteze pe tribuna stadionului și a căzut în cap

Un salariat din cadrul Colegiului Agricol Buzău n-a rezistat tentației de a se duce la muncă chiar dacă ceilalți colegi ai săi se aflau în grevă.

Dragostea  de muncă i-a străbătut întreaga ființă după ce își încercase puterile cu ceva păhărele în plus. De la poartă, agetul de pază i-a pus în vedere să n-are voie să intre în incinta școlii dar bărbatul a refuzat și a pornit țintă către baza sportivă.

După ce s-a cocoțat pe tribuna terenului de sport s-a dezechilibrat și a căzut î [...]


 

Greva din învățămînt e la discreția profesorilor

Ieri, directorilor de școli li s-a spus:

Greva din învățămînt e la discreția profesorilor

Ieri, în cadrul unei ședințe a conducerii Inspectoratului Școlar Județean (S.Î.P.) Buzău, cu directorii de școli și licee din județ, șefilor de școli li s-a confirmat că profesorii din subordine au singuri frîiele grevei generale. Se actutizează problema recuperării orelor și a susținerii tezelor semestriale.

Ședința a avut pe ordinea de zi prelucrarea noutăților privind mișcarea personalului didactic și alte comunicări din domeniul educației.

Prezent în prezidiu, inspectorul șco [...]


 

Închiderea fermelor fantomă dă rezultate

32 de unități au fost sigilate de DSV

Direcția Sanitar-Veterinară a declanșat un adevărat măcel prin fermele care își desfășurau activitatea în cele mai rustice condiții.

Nici condițiile de creștere a animalelor dar nici măcar tehnologia folosită pentru procesarea produselor animaliere nu întruneau normele minime de igienă impuse în acest domeniu. Rezultatul controalelor inițiate de inspectorii sanitar-veterinari au fost cele așteptate.

La un număr de 32 de unități de procesare s-a suspendat activitatea temporar pen [...]


 

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU