Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 2207 > Actualitate Nr. 2207 de luni, 17 octombrie 2005  
 

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Actualitate  

Primăria va edita Cartea de căpătîi a asociațiilor de proprietari

În urma neregulilor tot mai numeroase,

Primăria va edita Cartea de căpătîi a asociațiilor de proprietari

Asociațiile de proprietari vor primi în curînd o broșură în care va fi prezentat modul în care trebuie să se manifeste managerul, dar și normele minime pe care trebuie să le respecte cetățeanul de la bloc. Broșura, denumită generic "Cartea de căpătîi" va fi tipărită și distribuită de Primăria Buzău în perioada imediat următoare.

Scopul propus prin editarea acestui îndrumar este acela de a informa atît locatarii cît și cetățenii care sînt problemele cu care se confruntă în cadr [...]


 

la A.J.O.F.M.,

O nouă bursă pentru șomeri

Agenția Județeană de Ocupare a Locurilor de Muncă organizează în data de 28 octombrie o nouă bursă de ocupare a locurilor de muncă pentru șomeri. De această dată, acțiunea este destinată persoanelor în vîrstă de peste 45 de ani și cadrelor militare disponibilizate.

"Acțiunea se va desfășura cu începerea la ora 9,30, în unitățile teritoriale ale instituției din Buzău și din Rîmnicu-Sărat", declară Valeriu Dimiciu, director AJOFM Buzău.

Reamintim că încadrarea în muncă a a [...]


 

Cît, încă nu se știe

Mai așteptăm autobuzele moderne

Cît, încă nu se știe

Procedura prin care se încearcă modernizarea parcului auto la S.C. Trans Bus S.A. a ajuns într-un punct critic. Blocajul a fost înregistrat la Ministerul de Finanțe, unde se solicită un aviz. Deși nu se recunoaște încă oficial, se pare că a fost luat în discuție gradul de îndatorare a Primăriei Buzău în derularea unor proiecte de investiții, ceea ce nu o mai face solvabilă pentru contractarea unui credit în vederea achiziționării celor 10 autobuze.

Explicația oficială care s-a dat pentr [...]


 

Paradisul fiscal Nehoiu a intrat în sevraj

Rămasă fără proptele, cloaca se destrămă

Paradisul fiscal Nehoiu a intrat în sevraj

Schimbările operate la nivelul instituțiilor descentralizate ale statului și mai ales la Poliție și Finanțe au început să fie evidente. Rezultatele nu s-au lăsat așteptate.

Proptelele, din zona neagră sau gri a afacerilor, zgîlțîite zdravăn, au început să se înmoaie. Semnalul a fost dat de căderea afacerilor din zona crepusculară a Nehoiului, acolo unde afacerile cu cherestea au căzut.

Societățile, pînă mai ieri prospere, au intrat în sevraj, urmate imediat de lichidări forțate pe [...]


 

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU