Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 2597 > Actualitate Nr. 2597 de joi, 1 februarie 2007  
 

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Actualitate

Conservatorul Tuclea a descoperit săteni care nu au beneficiat de control medical din 1989

articol de: Alex Leonte
Conservatorul Tuclea a descoperit săteni care nu au beneficiat de control medical din 1989
 

În conferinta de presă desfăsurată ieri la sediul local al Partidului Conservator, Valerian tuclea a afirmat că în satul Golu Grabicina există locuitori care nu au beneficiat de nici un control medical din 1989 si pînă în prezent. Sătenii figurează pe lista medicului din Policiori, dar acesta "nu vine niciodată în satul Golu Grabicina".
Liderul local al P.C. a relatat că, în data de 30 ianuarie, s-a deplasat, însotit de prim vicepresedintele filialei  locale a Partidului Conservator, dr. Nicoleta Septar, în satul Golu Grabicina. Acolo au găsit persoane cu vîrsta de peste 80 de ani care nu se pot deplasa la cabinetul medical de care apartin, aflat în satul Policiori din aceeasi comună, Scortoasa. Sătenii s-au plîns de inexistenta mijloacelor de transport si de faptul că "medicul din comună vine din 2 în 2 la cabinet" si, atunci cînd, cu greu, ajung în Policiori "cabinetul medical este închis".
Dr. Nicoleta Septar a consultat peste 80 de persoane din satul care are circa 130 de familii. Valerian tuclea, îngrozit de pretul local al uleiului de 4,2 lei pentru un litru, a mai afirmat că "Partidul Conservator va înfiinta, în următoarele două săptămîni, si un economat în satul Golu Grabicina, unde produsele se vor vinde la pretul de pe factură, nonprofit". Transportul va fi efectuat gratuit cu mijloacele Partidului Conservator.

 

COMENTARII

GOGU:
SANATATE
Felicitari ziarului Sansa pentru ca prezinta lucrurile reale
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU