Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 5887 > Actualitate Nr. 5887 de joi, 6 iunie 2019  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 34

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Actualitate

Un buzoian, procuror-șef adjunct al Secției pentru investigarea infracțiunilor din justiție

Un buzoian, procuror-șef adjunct al Secției pentru investigarea infracțiunilor din justiție
 

Procurorul buzoian Nicolae Marin a fost numit, marți, în funcția de procuror-șef adjunct al Secției pentru investigarea infracțiunilor din justiție, în locul Adinei Florea, care s-a înscris în cursa pentru șefia structurii. 

"Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât numirea în funcția de procuror-șef adjunct al Secției pentru investigarea infracțiunilor din justiție din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție a domnului Marin Nicolae, procuror în cadrul acestei secții, pentru o perioadă de 3 ani, începând cu data de 04.06.2019. (8 voturi DA, 6 voturi Nu, 1 vot Nul)", se arată în decizia plenului CSM.

Nicolae Marin a fost numit procuror în cadrul SIIJ începând cu data de 1 martie 2019. El provine din secția a II-a a DNA, secția de investigare a infracțiunilor asimilate infracțiunilor de corupție.
 
Procurorul Nicolae Marin, autor al dosarului în care a fost condamnat omul de afaceri Puiu Popoviciu, a fost unul dintre cei care, în 2017, au depus plângeri la Inspecția Judiciară împotriva Laurei Codruța Kovesi, alături de Mihaela Iorga-Moraru și Doru Țuluș. După plecarea Laurei Codruța Kovesi de la șefia D.N.A., Nicolae Marin a ocupat, timp de șase luni, funcția de procuror-șef al DNA Ploiești, înlocuindu-l în această funcție pe Lucian Onea. Procurorul Nicolae Marin este originar din Buzău, soția sa, Marieta Marin, fiind vicepreședinte al Judecătoriei Buzău din anul 2017.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU