Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 5791 > Actualitate Nr. 5791 de marti, 4 decembrie 2018  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 34

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Actualitate

A venit iarna


Incendii îngrozitoare

Unele au produs victime umane

articol de: Cristina STERIAN

A venit iarna, crește alarmant numărul incendiilor provocate de coșurile de fum defecte și soldate cu pierderi de vieți omenești.

La Buzău, în ultimele zile au avut loc mai multe incendii, unele în care au murit oameni, altele în care localnicii și-au văzut distrusă agoniseala de-o viață. Adevărate drame care ar putea fi prevenite dacă proprietarii locuințelor cu sobe ar ține cont de recomandările pompierilor, dacă ar curăța sobele și coșurile de fum, care neîntreținute corepunzător se transformă în adevărate pericole pentru siguranța oamenilor. Ieri seară, la Buzău, două incendii s-au produs în același timp, unul în localitatea Vadu Pașii, altul la Potoceni.

La Vadu Pașii, proprietarul casei în care a pornit incendiul, un bărbat de 62 de ani, a fost găsit mort sub lemnele fumegânde.  La Potoceni, flăcări uriașe au înghițit casa unei familii, casă din care nu a rămas nimic în urma incendiului devastator. În ambele cazuri, dezastrul a fost generat de coșurile de fum neprotejate corespunzător față de materialele combustibile.

Purtătorul de cuvant al ISU Bzuau, sublocotent George Crețu a menționat că în timpul perioadelor cu temperaturi scăzute crește riscul de producere a incendiilor provocate de mijloace de încălzire defecte, improvizate sau lăsate nesupravegheate, precum și al celor cauzate de coșurile de fum necurățate ori amplasate necorespunzător față de materiale combustibile.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Schimbări drastice la S.R.I.

Click aici pentru toate articolele din categoria Actualitate

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU