Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 5758 > Actualitate Nr. 5758 de vineri, 5 octombrie 2018  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 34

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Actualitate

Mutarea Bibliotecii Județene durează trei luni

articol de: (C.S.)

Buzoienii care vor dori să împrumute cărți de la Biblioteca Județeană "Vasile Voiculescu" vor avea de așteptat cel puțin trei luni. Biblioteca se va muta temporar într-un mall din oraș, iar pe perioada mutării fondului de carte, instituția nu mai poate funcționa.

Întreg fondul de carte, care cîntărește 680 de tone, va fi mutat cu sprijinul Armatei pentru care s-a semnat recent un acord de colabolare.

Vechiul sediu al Bibliotecii Județene "Vasile Voiculescu" din Buzău va intra în reabilitare cu fonduri europene, iar, pe durata lucrărilor, instituția, cu tot fondul de carte, va fi relocata într-un centru comercial, Astfel, de luna viitoare, fondul de carte va fi mutat cu sprijinul Armatei, iar timp de trei luni, biblioteca nu mai poate funcționa. După organizarea mai multor selecții de oferte în privința unui sediu temporar pentru Biblioteca Județeană cea mai avantajoasă a fost cea făcută de un centru comercial din Buzău care a oferit Consiliului Județean Buzău o suprafață de 1.200 de metri pătrați cu o chirie de 3,9 euro/mp. Luna acesta, proprietarul spațiului trebuie să finalizeze amenajarea spațiului.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU