Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 2246 > Actualitate Nr. 2246 de vineri, 2 decembrie 2005  
 

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Actualitate

Prețuri prea mari pentru buzunarele medicilor rîmniceni

articol de: Loredana BĂLAN (Rîmnicu Sărat)

Nici un medic de familie din Rîmnicu Sărat nu și-a  arătat intenția de a cumpăra cabinetul medical în care activează. Primaria Rîmnicu Sărat are în administrare aproximativ 20 de cabinete medicale și a încercat să le vîndă medicilor care le ocupă momentan și care au avut pînă acum contracte de comodat.

Potrivit președintelui comisiei de vînzare a acestor spații, consilierul Ștefan Găman, medicilor rîmnceni li s-au părut prețurile de pornire a negocierilor directe mult prea mari pentru suprafața pe care o dețin. Prețul de pornire pentru vînzarea cabinetelor variază în funcție de zonă, dar și de tipul construcției, la Rîmnicu Sărat, acesta se situează în jurul a  aproximativ șapte milioane de lei vechi pe metru pătrat pentru un cabinet la casă și peste zece milioane de lei pe metru pătrat un spațiu la bloc.

Cu toate că Ministerul Sănătății intenționează să suspende aplicarea ordonanței de urgență care permite vînzarea spațiilor cu destinația de cabinete către medici, comisia organizată la nivelul municipalității  vrea să mergă mai departe cu licitația pînă se va emite un act normativ în acest sens. Medicii rîmniceni ocupă, în prezent, cabinetele pe baza unui contract de concesionare a spațiului. 

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Tîlhărie la lumina zilei pe cel mai circulat bulevard din Buzău

Click aici pentru toate articolele din categoria Actualitate

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU