Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 5360 > Actualitate Nr. 5360 de miercuri, 21 decembrie 2016  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 32

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Actualitate

Directoarea Casei de Pensii a depus


Plîngere penală la D.N.A. pe numele prefectului

Totul se trage de la vizita intempestivă a prefectului de acum cîteva săptămîni

articol de: Cristina STERIAN
Plîngere penală la D.N.A. pe numele prefectului
 

Prefectul județului Buzău, Aurelia Mitrea, s-a ales cu plîngere penală după vizita intempestivă făcută la Casa de Pensii la începutul lunii. Carmen Androne, directorul Casei de Pensii Buzău, cea care consideră că prefectul și-a depășit atribuțiile, a depus plîngere penală împotriva șefei de la Casa Albă.

Carmen Androne a depus la DNA o plîngere penală pe numele Aureliei Mitrea pentru depășirea competențelor în ceea ce privește atribuțiile de control. De asemenea, directorul de la Casa de Pensii a reclamat-o pe fosta sa subalternă și superiorilor din cadrul Ministerului Administrațiilor și Internelor. Prefectul județului Buzău s-a ales cu plîngere penală formulată chiar de cea care i-a fost șefă în ultimii ani, după ce la începutul acestei luni a făcut o vizită de lucru fulger la Casa de Pensii. Vizita intempestivă a nemulțumit conducerea instituției, mai ales că a fost anunțată cu doar cîteva ore înainte iar în înștiințare se prevedea clar că prezența presei este interzisă.

A socotit că prefectul a săvîrșit un abuz

Astfel, considerînd că prefectul a făcut un abuz prin descinderea la instituția publică, directorul Casei de Pensii Buzău, Carmen Androne, s-a adresat procurorilor. Reamintim că pe 8 decembrie, prefectul Aurelia Mitrea a trimis prin fax o înștiințare prin care anunța că în cîteva ore va ajunge la Casa de Pensii pentru a consulta o serie de documente cu privire la activitatea instituției. Vizita s-a terminat însă cu un adevărat scandal între directorul Casei de Pensii și prefectul Aurelia Mitrea, cea care a fost consilier în cadrul instituției publice timp de 12 ani. De altfel, Aurelia Mitrea, susținută de PNL, a fost promovată în vară de la Casa de Pensii în funcția de prefect.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU