Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 2535 > Actualitate Nr. 2535 de luni, 13 noiembrie 2006  
 

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Actualitate

Isteria construcțiilor ilegale a cuprins întreg orașul

articol de: Mărgărit Grosu

Scandalul iscat de construcțiile ilegale edificate în municipiul Buzău sub ochii protectori ai celor care trebuia să supravegheze dezvoltarea urbanistică a orașului  a creat o adevărată isterie. În timp ce clădirile construite fără forme legale au rămas în picioare sfidînd cetățenii,  iar responsabilii din Primăria Buzău se fac că nu le văd, vecinii unor construcții au început cu reclamațiile. Nici panourile expuse la vedere în care este anunțat proiectul, executantul sau arhitectul nu-i înduplecă pe reclamagii să chibzuiască mai mult sau chiar să se documenteze cîtuși de puțin înainte de lansarea epistolei. Sînt sesizate toate instituțiile statului cu atribuțiuni de control iar în cazul în care se consideră că aceștia nu și-au făcut treaba, presa. Este destul de interesant de văzut care este reacția autorităților și în special a celor din Primăria Buzău la înregistrarea unei astfel de sesizări. Echipe complete de inspectori în urbanism flancați de polițiști comunitari se înfățișează la fața locului, dînd impresia unei verificări la sînge atît a documentelor care au stat la baza executării construcției, dar și a lucrărilor. Numai că acest lucru este făcut doar pentru imagine și pentru a demonstra promptitudinea cu care intervin. La cele executate legal pentru că la celelalte în spatele cărora stau nume cu mare influență nici măcar nu se sinchisesc, în ciuda numeroaselor luări de poziție bine documentate și justificate. În aceste condiții, vecinii de bună credință afectați de ridicarea unei construcții care le obturează ferestrele sau căile de acces devin pentru inspectorașii din Primăria Buzău reclamagii notorii. Sesizările lor nu sînt luate în seamă și nu primesc niciodată răspuns. 

 

COMENTARII

Chivu:
razna
bai Casandra, iar te-au dat aia afara de la balamuc ca le-ai mancat tot gemul, si acum umbli iar brambura pe strazi ca o nauca? Tot n-ai murit?
preludium:
constructii ilegale
nesimtire mai mare ca asta nu exista.dar nu e nimic pentru ca si noi buzoienii de rand ne vom faca ca ascultam si ca luam in seama propaganda lor electorala care se apropie cu pasi repezi.vom vedea atunci cine intregeste numarul buzoienilor de rand.Doamne ajuta
vasile:
are Primaria Buzau specialisti??
Rgrete eterne ca nu prea sunt specialisti in urbanism la primaria Buzau doar in itze fitze si legaturi interlope de la Primar in jos unde se fac spagile ce duc la demisionara magazin carmen teodosia mare urbanista la fosta SECURITATE acum nu se stie unde???
Chivu Casandra:
primarul este total depasit!
Primarul Boscodeala este total depasit de evenimentele intamplate sub domnia sa!ba mai mult sub amenintarile sale se executau constructiile ilegale!!toate acestea se pot dovedi cum nespecialistii ii cantau traiasca primarul!!iar Magazin Carmen Teodosia ameninta pe cine respecta legea statului roman!!iar Primarul plin de patriotism isi facea contul gras!!
Chivu:
isterie
Dupa ce s-a isterizat Prefectura si apoi s-a linistit, a inceput sa se isterizeze Inspectoratul in Constructii, care in frunte cu mult prea iubita si stimata tovarasa Diaconescu, a facut o pasiune pentru posturile din Primarie. De aceea si-a turnat colegii de breasla, de aceea ii terorizeaza prin minciuna si pe cei care au ramas. Rusine!
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Cauzele masacrului de la Spitalul Săpoca

Click aici pentru toate articolele din categoria Actualitate

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU