Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 4928 > Actualitate Nr. 4928 de vineri, 3 aprilie 2015  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Actualitate

A băgat, iarăși, bățul prin gard

Copreședintele PNL, deputatul Cezar Preda, acuză voalat liberalii tradiționali că nu fac opoziție. La rîndul lor, liberalii vechi se pregăteau să-i ceară lui Preda socoteală despre consilierii ex-pedeliști

articol de: Laurențiu MARINOV
A băgat, iarăși, bățul prin gard
 

Deputatul Cezar Preda, co-președintele noului PNL, spune că la Buzău nu se face opoziție, motiv pentru care el, în calitate de parlamentar își va asuma rolul de oponent al Partidului Social Democrat.

Preda a susținut joi o conferință de presă, la sediul fostului PDL, precizînd că vorbește în calitate de deputat. Printre temele abordate, de interes național și local, liderul noului PNL a strecurat înțepături la adresa vechilor liberali, care în ședințele Consiliului Județean și cele ale Consiliului Local Municipal nu se opun proiectelor PSD.  Cezar Preda a spus totuși că nu are nici o problemă cu colegii din PNL, dar că el personal nu poate sta deoparte și că va face el opoziție la Buzău unde USL-ul încă funcționează. Prin ieșirea de ieri Preda a luat-o oarecum înaintea partenerilor din vechiul PNL care sînt la rîndul lor nemulțumiți de mersul partidului în CLM și CJ. Tot ieri, dar spre seară în cadrul Biroului Executiv, peneliștii tradiționali  intenționau să ceară  excluderea din partid a foștilor pedeliști ce sînt consilieri municipali și județeni pe motiv că nu votează alături de ei proiectele de hotărîri.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU