Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 2219 > Actualitate Nr. 2219 de luni, 31 octombrie 2005  
 

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Actualitate

Armata buzoiană are un "MIT" în epigramă

articol de: (V.B.)

Colonel Mircea Tănăsescu, sau "MIT", după cum este consemnat în cel mai recent număr al "Revistei Forțelor Terestre", revistă a Ministerului Apărării Naționale, este și un membru activ al cenaclului de epigramă "Amprenta".

Premiul I pe care l-a obținut în acest an, la cea de-a XV-a ediție a "Festivalului de umor cazon <<Podul minciunilor>>", organizat la Cercul Militar Sibiu, l-a adus în atenția redactorilor revistei mai sus menționate, care "i-au dat cuvîntul" în "Laboratorul de critică și creație".

Despre această "întîmplare" fericită colonel Mircea Tănăsescu, redactor șef al revistei "Parașutiștii" și epigramist de frunte în cadrul Cenaclului "Amprenta", ne-a declarat: "M-au invitat la acest festival de umor cazon. Nu mai participasem pînă anul trecut, cînd am răspuns la provocare fără să-mi dau prea multe șanse. Lumea trebuie să știe că mai avem și preocupări din afara spațiului cazon, în ceea ce înseamnă legătura noastră cu societatea civilă. Important este să aducem la Cercul Militar cît mai mulți și să creem o atmosferă propice creației".

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Tîlhărie la lumina zilei pe cel mai circulat bulevard din Buzău

Click aici pentru toate articolele din categoria Actualitate

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU