Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 4887 > Actualitate Nr. 4887 de joi, 5 februarie 2015  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Actualitate

Iarmaroc politic


Judecătorii reevaluează arestarea lui Bîgiu

articol de: Laurențiu MARINOV
Cristi Bîgiu are șansa să scape din arestul Poliției, după exact două luni de cînd a fost reținut. Prin trimiterea în judecată, la începutul acestei săptămîni, instanța are obligația potrivit legii să reevalueze temeinicia  măsurii arestării preventive. Astfel, Curtea de Apel București va verifica dacă mai este nevoie ca pre­ședintele suspendat al Consiliului Județean Buzău, acuzat de luare de mită, să rămînă în arest ori poate fi judecat în libertate. Dacă judecătorul constată că au încetat temeiurile care au determinat prelungirea măsurii arestării preventive și nu există temeiuri noi care să o justifice dispune prin încheiere revocarea acesteia și punerea în libertate a inculpatului. 
Bîgiu a contestat de mai multe ori mandatul de arestare, însă de fiecare dată instanța care a judecat i-a respins solicitările. Luni, procurorii DNA, au finalizat rechizitoriul și l-au trimis în judecată pe Cristi Bîgiu și pe Florin Colgiu, dosarul urmînd să fie so­luționat de Tribunalul Călărași, aflat în raza de competență a Curții de Apel Bucu­rești.  

 

COMENTARII

ghiocel:
coment
Avind in vedere ca aparut al doilea dosar,David 15 ha,mult mai complicat nu prea sunt motive sa fie eliberat.Alți implicati sunt in asteptare,grea asteptare.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Cauzele masacrului de la Spitalul Săpoca

Click aici pentru toate articolele din categoria Actualitate

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU