Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 4882 > Actualitate Nr. 4882 de joi, 29 ianuarie 2015  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Actualitate

Strategia de Dezvoltare Durabilă a Județului, anchetată de D.N.A., e o clonă jenantă

articol de: Doru GHEORGHIADE
Strategia de Dezvol­tare Durabilă a Județului, 2014 – 2020, document suspect care a dus, în cele din urmă, la înfundarea președintelui suspendat al Consiliului Județean, Cristi Bîgiu, e o clonă jenantă.       
Reporterii Focus TV au descoperit că pasaje întregi din documentația pusă recent în dezbatere publică e copiată prin metoda copy-paste în cea mai mare parte a sa. Sînt pasaje întregi identice la punct și virgulă cu Strategia de Dezvoltare Durabilă a Ju­dețului pentru peri­oada 2007 – 2013, sub mandatul lui Victor Mocanu. După cum se știe, documentul cu pricina stă la baza unei anchete DNA aflate în plină ­desfă­șurare, existînd suspiciuni că documentația a fost făcută formal, cu scopul de a produce o șpagă pentru unele persoane prinse în dosarul instrumentat de pro­cu­rorii anticorupție și soldat pînă acum cu arestarea lui Cristi Bîgiu și a finului său, Florin Colgiu. 
Cu toate acestea, oficial, de la nivelul C.J. Buzău s-a explicat ieri că instituția a fost nevoită să pună strategia în dezbatere publică, pentru că altfel s-ar fi întîrziat efectuarea unor pași importanți și ratarea unor proiecte europene. 
În plus, DNA nu cercetează fondul documentului, ci modul în care a fost atribuit și efectuat. 

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU