Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 4869 > Actualitate Nr. 4869 de luni, 12 ianuarie 2015  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Actualitate

A plecat de acasă dinainte de Sărbători și a fost descoperit abia ieri


Bărbatul dispărut în Ajun de Crăciun, găsit mort

Descoperirea făcută la un interval de aproape trei săptămîni a fost posibilă după ce vremea s-a schimbat și zăpada a început să se topească

articol de: Adrian CRĂCIUN
A plecat de acasă dinainte de Crăciun, a fost dat dispărut în timpul viscolului de la sfîrșitul anului trecut și a fost descoperit abia ieri. Bărbatul de 62 de ani din Racovițeni care a fost dat dispărut de familie de pe data de 27 decembrie a fost desco­pe­rit de un localnic în apro­pierea unei punți pietonale din zona cunoscută de săteni sub denumirea „La Mustă­țari”. Dispariția sa învăluită de mister a făcut vîlvă în comuna Racovițeni și împrejurimi și imediat au fost or­ganizate acțiuni de căutare, dar fără rezultat din cauza vremii potrivnice. Așa se explică de ce descoperirea a fost făcută la un interval de aproape trei săptămîni,  fiind posibilă după ce vremea s-a schimbat și zăpada a început să se topească.

Cauza decesului va fi stabilită de medicii legiști

Sărbătorile de iarnă au fost umbrite de un mare necaz pentru familia și rudele  pensionarului Dumitru Mustață, bătrînul nefiind de găsit sub niciun chip. Vremea potrivnică, cu viscol, ninsori și ger nu a le-a permis localnicilor și echipei de căutări să descopere corpul bătrînului și mulți dintre săteni aveau așteptări sumbre. Un prim episod al ­dez­nodămîntului dispariției misterioase a avut loc ieri, cînd bărbatul a fost desco­perit, în curînd sătenii urmînd să afle dacă într-adevăr gerul a fost cel care l-a răpus pe bărbat sau dacă a murit din alte cauze. 
„La fața locului se află o echipă de cercetare. Cadavrul urmează a fi transportat la morga serviciului Județean de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei decesului”, ne-a declarat Amalia Că­lu­găru, purtător de cuvînt al IPJ Buzău. Potrivit datelor furnizate de  reprezentanții IPJ Buzău, corpul bătrînului a fost ­descoperit pe malul rîului ­Cîlnău, pe raza satului Pe­trișoru, comuna ­Raco­vițeni, iar localnicul care l-a des­coperit a sunat imediat la 112. 

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU