Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 4861 > Actualitate Nr. 4861 de miercuri, 24 decembrie 2014  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Actualitate

Program de zile mari la Focus TV de Crăciun

articol de: Doru GHEORGHIADE
Focus TV a pre­gătit un program de neuitat pentru zilele de Crăciun. Miercuri seară, în Ajun, este programat un concert extraordinar de colinde susținut de trupa Millenium, una dintre cele mai apreciate formații de gen.        
Concertul va fi difuzat la ora 22 și va ține o oră. Înainte de acesta va rula un film de sezon, „Viața lui Iisus Hristos” cu începere de la ora 20. Pe 25 decembrie, în prima zi de Crăciun, distracția e totală pentru că în grilă sînt prevăzute ­mu­zică de bună calitate fie că e populară sau ușoară, documentare de calitate, filme artistice ori producții proprii. 
Momentul de vîrf al programului din ziua de Crăciun este filmul „Francesca” produs și regizat de Bobby Păunescu care va începe la ora 20. La 22 se va difuza, în reluare, concertul de colinde cu ­Mi­llenium.
 Producțiile proprii sînt reprezentate de o ediție specială Toc Șoc în care invitați sînt trei băieți foarte deștepți, emisiune ce va debuta la ora 18, iar umorul va fi la el acasă. 
La ora 19 va fi pusă în undă emisiunea lui Adrian Baciu „Haz de necaz”. La sfîrșitul săptă­mînii sînt, de asemenea, programate cî­teva surprize, un concert pop-rock și multă muzică de petrecere sub titlul „Petrece românește“.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU